TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Inget inklippt länk i min blogg idag. Jag har ny kraft och inspiration och sannerligen har jag väntat på att den ska komma. Ibland måste man låta var sak ha sin tid, vilket jag har svårt med. Att sörja och känna är viktigt men till och med det har jag haft svårt för, eftersom jag vill göra så mycket i politiken. jag vill skapa en rörelse av förändring mot en bättre, renare och hållbara framtid. där vi inte gör åverkan på vår bästa vän och livskamrat Jorden! Idag är vi inte särskilt smarta, då vi skadar den livskraft som gör att vi överlever. Vi har sannerligen tappat bort vår kontakt med vårt innersta väsen av Kärlek.

Jag är kärleks inspirerad idag. Jag har fått en underbar ny kontakt med en man som arbetar emot kärnkraften och han påtalade i ett mail om kärlekens kraft och det fick mig att vakna till. Det var vad jag behövde för att komma vidare, just idag. Jag har skrivit om kärlekens kraft tidigare men det finns inget annats som för oss ur denna eländiga, katastrofala situation vi har skapat. Vi måste börja älska och visa kärlek på ett djupare sätt. Kärleken till våra kroppar, maten, möblerna, jorden, människorna. Kärleken är roten till att vi kan börja om på nytt och skapa nya vägar.

Dalai lama säger att den högsta formen av kärlek är MEDKÄNSLA och där håller jag med. Men det är just medkänslan som inte kommer gratis in i ett människo- hjärta. Det är ditt yttersta ansvar för hur du älskar och lever på denna jord.

Jag är inte perfekt men jobbar ständigt med att utveckla mina tankar och älska så mycket jag kan. 

Idag vill jag älska så mycket jag kan. Jorden är så härlig och jag vill leva hela mitt liv och se mina barn växa upp. Tyvärr så är chanserna stora att detta inte får ske. jag är kritisk realist och så som vi lever är förknippat med inte hållbart samhälle och det kommer få sina konsekvenser, vare sig vi tror det eller inte.

Kramen


2011-01-16, 09:12  Permalink
Andra bloggar om:  


Vackert skrivet, Nina.


Nina Drakfors: Tack Anders
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM