TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/vark/article8039889.ab

Vilken konstig värld vi lever i, enligt mig. Jag känner mig verkligen som ett UFO med alla mina tankar och ifrågasättningar (och felstavningar). Men hur kan vi tro att piller kommer lösa alla våra problem och hur har vi fått andra människor att tro att piller löser allt. Medicinering har sin plats i ett civiliserat samhälle men hur vi brukar alla dessa medel är en katastrof både för vår egen hälsa samt för jordens välbefinnande. Jag tycker tex inte att det är så trevligt att det finns en massa medicin rester kvar i det vatten som vi dricker. Därav har jag en vattenrenare. för det finns inget så viktigt som att vi dricker Rent vatten minst 1,5 liter om dagen. Cellerna i kroppen behöver rent vatten för att rena kroppen från alla tillsatser och kemikalier. 

Ha kroppen fått ett symtom som man besväras av så kan problemet vara enkelt eller oerhört komplext. Jag är helt övertygad om att minst 50 % av alla våra fysiska besvär kan helas och botas med annat än en massa piller. Jag har själv haft utmattningsdeppression och tog under den tiden inte ett enda piller från läkarna. Dock var jag tvungen att säga ja då de inte godkände att jag ville ha annan behandling. Den enda behandlingen jag fick för mitt tillstånd var just piller. Dock så är jag den sökande sorten av människa och nöjde mig inte med detta. Jag började forska vad och varför jag blivit sjuk och därefter testade jag mig fram med kristallhealing och Hawaiisk healingmassage. Jag ändrade mina kostvanor och började motionera. På den vägen blev jag frisk. Det horribla i detta är att jag fick ingenting bekostat av sjukvården för min rehabilitering. Och som ensamstående mamma blev det kostsamt men vad hade jag att välja på? fortsätta må skit och vilja dö eller följa den vägen som gjorde att jag sakta mådde bättre? Det var ett enkelt val. Men vad gav då sjukvården mig? Ingenting...sökandet efter orsak och helande fick jag göra själv och jag tycker att det är okej att ha eget ansvar men det är fel att sjukvården lurar människor att tro på pillrets underverk. Medicinering är ett måste i många fall men absolut inte på den nivå som vi nu använder mediciner. Tec var tionde svensk har sömntabletter och fler barn och ungdomar medicinera, trots att det finns andra mycket effektivare metoder. 

Spikmatta anses enligt vetenskapen vara en bluff. Men min erfarenhet är att den fungerar. Jag har problem med min rygg och är jag ute i min trädgård och pysslar och bär in ved  så kan jag räkna med att bli liggandes i soffan. Men jag nöjer mig inte med det. Jag testade spikmattan och ligger på den i en halvtimme och är som ny!! Så vetenskapen kan i detta fallet dra ditt peppren växer, för jag kan fortsätta min dag utan problem.

Yoga är oxå en utövning som jag gör alldeles för lite av men när jag gör det så mår min kropp bättre och mitt psyke mår fantastiskt. Det finns tom forskning så visat att ADHD barn kan ha nytta av att göra yoga.

Kosthållning: Allvarligt vi blir sjuka av socker, tillsatser, kemikalier, onaturlig mat, vetemjöl och mjölk. Min 6-åriga dotter har inte fått en droppe mjölk i hela sitt liv och hon är kärnfrisk. Mjölk är inte livet, utan det är rent vatten som är livet och som alla barn bör dricka varje dag.

På min dotters dagis lär fröknarna ut till barnen att mjölk är bättre än vatten. Jag undrar vilken vetenskaplig grund de har för att säga så. Vi behöver inte mjölk för att växa och må bra. Broccoli innehåller oxå kalcium men är mycket nyttigare. Låt kalevn få dricka mjölken och håll dig själv friskare genom att utesluta mjölk ur kosten. Testa själv och se resultat.

Ifrågasätt alla vedertagna sanningar så även mina och utforska själv. För du har ansvaret till de val du gör i ditt liv.

Kram
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM