TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Öppet brev till Reinfeldt, eller någon annan Moderat som kan svara.

Vad är välfärdens kärna? Reinfeldt säger på uttalanden efter varandra att vi ska bevara välfärdens kärna. Nu undrar jag vad han menar med detta. Tillhör de utförsäkrade från sjukförsäkringen välfärdens kärna, eller? Reinfeldt har skrivit en bok som heter ”Det sovande folket”. Titeln på boken associerar jag till att han menar dig, mig och att vi blir för trygga när vi har en hög välfärd. Här är några citat ur boken; ”Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att politiker kan skapa och garantera välfärd”, Välfärdstaten är en omöjlig konstruktion” och en sista ”Vi vill inte se ett samhälle där människor svälter, men i övrigt ska inga standardkrav skattefinansieras”.

 

Nu har vi fått 4 år av smakprov när det gäller nerskärningar av välfärden och försämringar i socialförsäkringssystemen. Är det så här vi bygger ett sammanhållet Sverige. Är det så att endast en liten del av befolkningen ska tillhöra en välfärdens kärna och vad är det? Så min fråga till Moderaterna och högeralliansen är vad är det som ingår i välfärdens kärna? Hur mycket mer försämringar vill ni göra för sjuka och arbetslösa och ingår de i välfärdens kärna? Och till alla högeralliansens väljare och politiker, instämmer ni i Reinfeldts utvalda citat ovan om att Svenskar är mentalt handikappade och indoktrinerade? Instämmer ni i att inga standarkrav ska skattefinansieras och vad är dessa standarkrav som ska bort?

 

Sista frågan tror du på din möjlighet som politiker att genomföra förbättringar för människor i samhället och på hela denna jord? Tror en högerpolitiker på att en politiker kan skapa välfärd? Jag bara utgår från Reinfeldt citat och han är ju er högste ledare och ni har ju röstat fram honom, så jag utgår ifrån att ni sympatiserar med hans åsikter?!Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM