TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6771206.ab

 

Det bästa sättet och bli fri är att stå för sina misstag

 

 

Reinfeldt, att dö med värdigheten i behåll i form av att man inte ljuger, luras och bedrar andra är hedersvärt. Det kommer du aldrig att få uppleva. Din uppfattning och människosyn har ett pris och alla de handlingar vi människor gör kan inte gömmas i snö, för de kommer upp i tö. Boken "Bokslut Reinfeldt" avslöjar dig och dina gelikar. Du kan inte längre tro att du kommer undan med ditt bedrägliga beteende. Tanke ord och handling, vet du hur det fungerar och har dunågonsin funderat över vad Karma betyder?

 

Sannerligen du har inte en linje i di tanke-ord-handling, du säger en sak och gör en annan och vad du tänker de syns i dina handlingar.Nja, Reinfeldts omsvängning är inte det enda märkliga i denna tragiska historia.

Jag har 3 inlägg om detta, börja läsa här o scrolla sedan ner

http://lars-ericksblogg.blogspot.com/2010/03/folkmordsfragan-uppror-varfor.htmlNina Drakfors: Tack för inläget och länken, jag gillar när fler perspektiv tillförs.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM