TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 
2010-03-14, 07:39  Permalink
Andra bloggar om:  Du menar att du säger ja till att öka risken att barn far illa...

http://whatstheharm.net/vaccinedenial.html
Du säger nej till mässlingsvaccinet pga vilseledande information från antroposofiskt håll? En rapport som dessutom har 14-16 år på nacken?

Är det denna typ av källkritik (eller bristen därav) du använder dig av när du sysslar med politiskt beslutsfattande också?


Nina Drakfors: eftersom du inte har insyn i vilka fler argument som jag har tagit ställning till så kan det bli svårt för dig at följa min tankeverksamhet, vad du dock bör fundera på är värför du uttrycker dig så nevärderande. Varför skulle det på något sätt påverka mitt politiska beslutsfattande? Är du en allt eller inet människa? För mig är det nämligen så att ibland har man bra lösningar och svar och ibland ha man fel och detta gäller oss alla. Men de som inte ens vågar ifrågasätta, tror jag har de flesta felen.

Mitt antagande: så är mitt ställningstagande så här: Kroppen har naturliga sjukdomar som bygger upp immunförsvaret och gör detta starkt inför andra sjukdomar.

Jag är inget proffs på vacciner odylikt men jag ifrågasätter gärna. DEt finns så mycket som vi tar för givet att det skulle vara bra och hälsosamt. Ta kaffe som ett exempel, en massa gifter och tungmetaller...och vad ger detta för konsekvnser? Tror du?
Har du som rutin att inte svara på kommentarerna? Du kanske inte är intresserad av diskussioner?


Nina Drakfors: Du har rätt, jag svarar inte alltid Längre på alla inlägg. Jag gjorde det förut tills för ett åar månader sedan. Men jag har tre barn, fallfärdgt hus, ett antal uppdrag, pendlar till gbg på föreläsnigar i tre och halvt år meden pendlingstid mellan 4-5 timmar fram och tillbaka och så får vi ju inte glömma att på detta så jobbar jag med missbrukande hemlösa kvinnor i Gbg. Så svar på din fråga är tyvärr Ja, sklle verkligen vilja att varje person som tog sig tid att göra inlägg, skulle få svar, det tycker jag att dessa ärvärda men jag inser mina begränsningar. Jag tycker till och med att kränkande ochnedvärderande inlägg har rät att få svar och ett bemötande. Jag hoppas innerligt att du först min situation och kollar du tidigare års inlägg så kan du se att alla får svar och Inga inlägg någonsin tagits bort.
'
Kram
Pekka, om du kolla mönstret så är Ninas urvalsmetod för att välja vad hon svarar på att helt ignorera allt som kan hota hennes åsikt. Närhelst hon får frågor vars svar kommer skjuter ned hennes blogginlägg, då svarar hon inte.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM