TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

http://www.andersnilsson.name/2009/10/vaccinet-en-farlig-cocktail.html

 

 

Jag känner att det verkligen är dags för ett blogginlägg om vaccinationer igen. Har ju som sagt deklarerat mitt missnöje med vaccinations hetsen och tänker fortsätta visa påstående om att det inte är helt riskfritt att vaccinera sig. Börjar med en länk som jag själv endast överskuggat och tycker det finns mycket att ta del av. Så bra saker delar man med sig av. Från mig till dig, en länk om vaccinationens effekter.

 

Trevlig helgDu kan ju alltid berätta för de som förlorade anhöriga att "Tror du fortfarande på att det var någon fara?"

Jag tror att det nog är exakt vad de vill höra...
Man kan välja att antingen göra något eller låta bli. Den politiska risken är större om man låter bli och speciellt efter att oppositionen krävt massvaccination fanns det inga alternativ.

Jag känner ett par som forskar inom biomedicin: den ena ville vaccinera barnen, den andra inte. Det säger en del om situationen.
Hej Nina

Vad jag älskar dina forum om vaccinationer,,,flera som dig behövs i det här landet som accepterar och godtar inte allt som serveras....Varför har vi hjärnan om man ska inte tänka själv...utan att göra som någon annan säger,oavsett om det är rätt eller fel....

Självklart det är upp till var och en att bestämma över sig sjäv eller sina barn,men just när det gäller vaccinationer speciellt den här mot svinninfluensa man borde åtminstone ta sig tid att läsa,skaffa sig mer kunskap och info,förskat och övervägt noga innan man tar för givet att vaccinera sig och inte ta ett beslut bara för att det har sagts på tv att epidemin kommer eller att mina grannar har tagit sprutan då måste vi också göra det...

För tyvärr jag känner väldigt många som har gjort precis så utan att tänka bara sprungit ti VC....

Jag kan inte fatta verkligen att folk kan bli så lätt påverkade och godtrogna...

Jag ställer mig samma frågan som dig Nina fins det verkligen såna fortfarande som tror på det här med sv.infl??Att det var på riktigt epidemi??
Eller väljer dem som vanligt att inte tänka överhuvudtaget,för att det är så jobbigt för hjärnan att ställa sig den frågan blev vi lurade på riktigt???

För att skaffa sig tillräckligt med kunskap och info krävs tid och intresse,men då undrar jag är inte folk intresserade vad som kan hända med deras barns hälsa i framtiden,för att jag är övertygad att konsekvenserna kommer vi att se i framtiden....
Kanske då kommer många att vakna upp,som t.ex du gjorde när din dotter blev dålig och då började du forska mer i ämnen...

Har läst nyligen om anmälan som har gjorts till europa parlamentet av tyska epidemiolog och läkare,,,men jag undrar varför inte ett enda ord om detta på svensk tv/nyheterna???

Ska kopiera här lite av texten,,, men jag verkligen undrar är det sånt så pass oviktigt att inte ens nämna det på tv,speciellt med tanke på att det är nästan 5 milj.svenskar som har vaccinerat sig mot svinnis..


Vad tror du Nina??
Stor kram till dig ...

Svininfluensa = FALSE: Europaparlamentet lanserar en omedelbar utredning
Världen - Hälsa | Fredag, 08 January 2010


Europaparlamentet inleda en utredning om påverkan av läkemedelsföretagen i deklarationen för svin influensaepidemi och global vaccinationskampanjen, rapporterar Radio Free Europe. Lösningen kräver brådskande undersöka om pandemi var en sälj-, enhälligt antog parlamentet Hälsa Europeiska unionen och Free Europe säger att det faktiskt krävs insyn i utredningen av korruption, Världshälsoorganisationen, läkemedelsindustrin och forskare.


Hela historien startades av Dr Wolfgang Vodarg, nuvarande ordförande i Europaparlamentets utskott för EU för hälso-och sjukvården, genom utbildning epidemiolog, som var en ny influensapandemi orsakad av H1N1-viruset, som "en av de värsta medicinska skandalerna talet.

"Att trängde sig mediciner och vacciner, läkemedelsföretag inflytande på forskare och officiella organ för standarder inom hälsovård, varnar regeringar världen över och leda till att utgifterna för hälso resurser för magert strategier ineffektiv och onödig exponering vaccination miljontals friska människor som riskerar ett stort antal okända konsekvenser otillräckligt testade vaccin, säger Dr Vodarg.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM