TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Budget budget och budget. Visst kunder högeralliansen lagt en krisbudget tidigare och inte har de saknat goda råd. det är ju just det som de flesta har påpekat i flera omgångar, gör insatser nu och vänta inte till sen. Ändå valde högeralliansen tidpunkten nu inför valet att lägga en krisbudget, är de efterblivna i tanken och åtgärderna? Ja, enligt mig är de det. Högeralliansen har vetat hela tiden att de måste göra insatser som i grund och botten är enligt Socialdemokratisk ideologi. De har vetat att de ligger risigt till i opinonssiffrorna och vips så ser vi en krisbudget inför valet 2010.

 

Nåja, ni får göra eran egna bedömning men enligt mig så är detta inget annat än ett krampgrepp för att få behålla makten och försöka vinna valet 2010. Jag anar ångest och faktiskt en medvetenhet hos högeralliansen att de vet att nästa val har de misslyckats med det som de skulle genomföra, just det Jobben. De säger att genom att öka klyftorna mellan de som jobbar och de som inte har arbete, så får man de utan arbete att vilja söka arbete. Jag vet inte hur de tänker eller vilken människosyn som de förespråkar men inte har det varit fördelaktigt att leva på A-kassa istället för att jobba. När jag hade a-kassa var den på 7.500 kr och nu med högeralliansens åtgärder så är det dyrare att vara medlem i facket samt sämre ersättning. Detta är fel, man motiverar inte människor genom att tro det sämsta om dem.

 

Högerregeringen har varit passiv och nu genomför de klassiska socialdemokratiska krisåtgärder...Sannerligen håller Moderaterna på att bli Röda. Halleluja!2009-09-21, 08:45  Permalink
Andra bloggar om:  


Man kommer före valet säga att skattesänkningarna gett fler jobb genom att i nuläget överdriva arbetslöshetssiffrorna för framtiden
Jag är säker på att det är så.

Det är hela tiden enbart taktik och manipulation.

Det haglar av lögner hela tiden Borg sa han visste inte hur mycket han tjänat själv på jobbskatteavdraget han drog till med 23000 sannigen är 39000,
Vilket han självklart vet men man står inte ens för vad m de själva fått.

Dessutom försökte Borg fuska med deklarationen.

Nä jag tror inte på en som fört fram anarkistiksa tal, knarkat och fuskat med barnflickor.


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM