TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5807521.ab

 

Jag har skrivit om pedofiler innan och gör det igen. Jag ska om och om igen försöka få människor att vakna inför den verklig epidemi som sprider sig lavinartat. Oprha Winfrey har otaliga gånger haft program som handlar om pedofiler och dess ökning och hon kallar det för en epidemi.

 

 

När ska vi få se mål så som nollvision när det gäller sexuella övergrepp på barn? Det är patetiskt att vi har nollvision när det gäller antalet döda i trafiken men inte när det gäller den stora skada som genomförs på Våra barn, varje dag.2009-09-17, 08:03  Permalink
Andra bloggar om:  


Hej jag läste ditt inlägg och ville dela med mig av mina åsikter ,jag hörde av någon att var 10 man i Sverige går med sjuka tankar vilket jag tycker är allvarligt i vårt land om nu dessa siffror stämmer?
Jag personligen tror att problemet är samhället vi lever i idag ,för just "Sex" finns ju överalt idag som ex reklam , film samt i hur man klär sig osv och det tror jag är ett stort problem i hur personer i fråga uppfattar den.
Detta hör kanske inte till just ämnet men jag såg på en debatt för en tidsen där man hade starka åsikter i hur sexual undervisningarna var att vissa skolor anlitade en grupp personer vars namn jag inte kom ihåg som upplyste i ämnet sex och upplyste detaljerade beskrivningar och tekniker ,detta kanske inte har så stor betydelse men jag tror att ett sådant exempel kan ha en liten del i det.
Folk får in en massa intryck och information hela tiden och sedan finns det dom som inte bara kan hantera det så min slutliga slutsats är att = vill man få bukt med problemet måste man se på samhället och vad för reklam som visas i tv och film samt i vardagen ,vissa unga som går utmanande kläda tycker jag är ett allvarligt problem ! det tycker jag inte är att skydda sina barn som då kan dra till sig en svagt tänkande gubbe på stan om olyckan skulle vara framme.
Detta tror jag är vad som behövs åtgärdas om vi ska få bukt med problemet i vårt samhälle.Nina Drakfors: Jag tror som du att begreppet Normalisering passar in på din beskrivning om samhället som en slags normgivare med alla dessa intryck och information. Och jag skulle till dina tankar fördjupa problemet ytterligare genom att säga att jag tror det även handlar om att vi tappat vår andlighet, vi har tappat bort vårt sanna jag eller vår sanna själ? Jag har en dotter som jag pratar med väldigt mycket och hon är ute på olika disskutionsforum på nätet. Där har de olika trådar som man kan gå in och lägga sin åsikt i och prata om ett ämne och många sådana trådar handlar om Analsex och att det är ok att ha sex när man är tretton fjorton år, Som du säger vi har sexualiserat samhället och jag tror att människor ä'r så djupt förvirrade och saknar egen grund att stå på så att de är lätta offer att föra in sina sjuka tankar i, Det viktigaste av allt är inte allt som vi kan lära våpra barn tycker jag, utan att vi lär dem att tänka själva och inte godta andras sanningar. Jag tycker att visst ska vi ha upplysning och information osv och detta med att tjejer klär sig utmanande tror jag handlar om att de upptäckt ett starkt maktmedel. Min 13 åriga dotter genomgår just nu en period med mycket smink, korta shorts, uppuffade bröst men jag försöker inte att gå in i en maktkamp med henne och jag vet att andra ser på mig som om att jag är en dålig mamma om jag inte stoppar henne. Jag tror att går jag in i denna maktkamp så är jag dömd att förlora, så starkt tror jag samhällets normer påverkar henne och om jag förbjuder, så blir det bara värre. Så vad gör man? Jo man bara hoppas att gubbarna där ute förstår att det är deras sjuka tankar som är problemet och inte att min dotter klär sig på ett visst sätt. För människors tankar säger mer om dem än om dem som de tänker det om. Men samtidigt förstår jag dig när du tar upp problemet med tjejer somklär sig utmanande. Ska vi lösa detta problem så tror jag att vi måste på allvar reflektera över vårt eget beteende och tankar och kräva ansvar från oss själva och vuxna och då kan det innebära Tuff kärlek. Jag tror som du att reklamen är en stor bov=media. Så vad gör vì? Inför andlighet men inte religion, tycker jag andlighet i form av emotionell iQ.

Tack för ditt inlägg Kram Nina
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM