TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

häromdagen var det debatt om svininfluenssan på tv. Ett par dagar innnan debatt skulle sändas så ringde svt till mig och ville att jag skulle vara med i programmet debatt. Mitt spontana svar var att jag tackade nej, jag vill verkligen inte utsätta mig för människors rädslor som projiceras negativt och det finns en stor risk att tillåta sig vara utsatt för andra människors negativa rädslor.

 

Den risken är jag inte i form för att ta emot, har ju erfarenhet här i från bloggen. Så fort människor inte kan möta argument så har de en förmåga att vill kränka bloggaren som person och människa och oftas så försöker de dölja sina verkliga motiv till sina gärningar. Men jag ser er och jag ser hur fattiga ni är på kärlek.

 

Jag genomför en process med mig själv just nu som innebär att jag håller på att rena mig själv från mina inre föräldrarbilder, så att jag i mitt nästa förhållande är öppen för Kärlek. Livet är sannerligen för kort och jag vill inte leva i ett förhållande till där man bara upprepar samma mönster med samma utgång. Därav så är jag ganska skör just nu och vill inte utsätta mig för debatt och dess projiceringar. Seddan undrar jag varför de ville ha med mig, det finns ju läkare som bättre kunde ta min plats, jag är nog lite konspiratoriskt lagd, känner jag.

 

Kärleken gör resan värd. dalai Lama säger att den högsta formen av kärlek är medkänsla och den lägsta är den sexuella. Han har sannerligen rätt...2009-09-06, 13:04  Permalink
Andra bloggar om:  


Jag har vänner och pengar så att jag klarar mig och efter det vill jag skriva att detta var något av det mer insiktsfulla jag läst senare tid. Tack för läsning.


Nina Drakfors: Vad bra att det glädjer någon, det jag skriver. Jag vill gärna fånga ett djup både i mitt liv och med det som jag skriver här på bloggen. Jag vet att det är en politisk blogg och att man helst ska hålla sig till politik. Ibland känner jag bara att jag måste få dela med mig och visa att det inte är farligt att vara sårbar och äkta. sannerligen är det härligt att få vara genomskinlig, vill vara Sharing med andra, så trött på att hålla tillbaka min kärlek, bara för att människor är rädda för Kärlek.

Tack för ditt inlägg, det gjorde mig glad. Kram Nina

Vill du veta varför man ringde dig Nina?

I ett debattprogram måste man ha två sidor för att kunna debattera. Det blir ingen debatt om alla närvarande når konsensus.

Så varför ringde man dig?

För att du är en av de få... en av de sällsynt få som håller åsikten att vaccin, skolmedicin och beprövad erfarenhet är nonsens och att du, som privatperson och helt outbildad i dessa ämnen, vet bättre. Man ringer dig för att någon annan finns det inte att få tag på. Alla andra har konsensus att de risker som finns med vaccinerna är högst hanterbara och väldigt milda i jämförelse med de positiva effekter man får av vaccin och skolmedicin.

Man ringer dig därför att du är en av de få som är tjurskallig nog att ignorera allt det som resten av världen lärt sig.


Nina Drakfors: Där har du faktiskt fel, jag är inte en av de få du har bara inte tittat dig omkring ännu, det finns flera läkare som säger annat å de blir oxå förlöjligade och hånade men de drivs inte av rädsla utan av kärlek och anledningen till att jag vet det är för att jag är likadan själv, mina handlinigar drivs av kärlek, vad drivs dina handlingar av?
Leta så kan du alltid hitta en handfull högljudda dårar som är beredda att hävda allt möjligt... som New World Order, bilderbergsgruppen, vaccinförnekelse, dödsläger i USA, att kondensslingor från flygplan är kemikaliebesprutning och till och med att jorden är platt.

Felet du gör är att du antar att dessa få... den här handfullen nutcases är de enda som vet något... och att alla andra, de där 99.999% av världen, har fel.

Och nej, du drivs inte av kärlek. Du har förklarat här flera gånger att det du drivs av är uppror. En vilja att vara tvär och säga emot allt och alla. Du har förklarat hur skör och rädd du är för att någon säger åt dig att du har fel.

Du drivs av dåligt självförtroende.


Nina Drakfors: Hahha, dåligt självförtroende, mja hade det varit för tio år sedan så hade det varit sant M. efter det jag har varit med om så var jag tvungen att hitta mitt värde och självförtroende och självkänsla, annars hade jag blivit ihjälslagen och det är sanningen. ett dumt och hårt uppvaknande om hur värdefull man är kan man få på måga olika sätt.

Att vara sårbar och äkta anses i denna världen som att man är naiv, jag har funnit att det är tvärtoom. och att möta vedertagna sanningar är en kärlekshandling och att våga visa att världen innehåller mer än din fyrkantiga låda, är oxå en kärlekshandling, jag drivs inte av något annat. Men ibland är min kärlek oxå låg och då skiter jag i allt...men vad drivs dina handlingar av?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM