TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

EU kan visa solidaritet med kommande generationer genom att ha ett ambitiöst klimat politik. Socialdemokraterna vill bygga ett ekonomiskt, socialt och ekologiskt hållbart samhälle, då krävs det även engagemang från EU. Moderaterna vill att utsläppsminskningen främst ska ske i andra länder. Vad är det för fel att göra bägge sakerna? Utsläppsminskningar på hemmaplan och i andra länder, det måste väl ändå vara det bästa och detta vill Socialdemokraterna. Jag trodde att klimathotet gällde hela jorden och inte bara i andra länder. Klart att Sverige ska ta sitt ansvar för utsläppen men inte bara det, utan det finns även gröna jobba att skapa i den omställning som måste ske i samhället för att få ett ekonomiskt, social och ekologiskt hållbart samhälle. En röst på Socialdemokraterna är en röst för att ta ansvar även på hemmaplan och inte förpassa miljöskulden till andra länder. Det är en bra start för de kommande generationerna

2009-05-28, 14:27  Permalink
Andra bloggar om:  Tänker ni låta kärnkraft räknas till de kraftformer som har låga utsläppsnivåer, d.v.s. skippa den meninglösa stämpeln "Förnybart" och istället titta på de faktiska förhållanden och fördomslöst bedöma var kraftskälla för sig på sina objektiva meriter?


Nina Drakfors: jajaj, hejhejhej, ha det gott

Och ännu en gång springer Nina Drakfors från diskussionen...

Fakta: Kärnkraft har lika låga utsläpp som vindkraft, lägre om man inte producerar uranet verkligt dumt. Kärnkraft har lägre utsläpp än solkraft.

Fakta: Kärnkraft är en mogen teknik, men också med oerhörd potential till effektiviseringar. Den är säker, mycket mer tillförlitliglig än vind och sol, och den har god ekonomi.

Du talar om att minska utsläppen... men samtidigt stänger du dörren för den, när man tittar fördomslöst på kraftkällorna, i särklass mest lovande ersättaren för kol- och oljekraft.

Varför? Hur skall vi kunna ta sossarnas prat om att minska utsläppen på allvar när man samtidigt, innan diskussionen knappt ens börjat, har stängt dörren för det mest effektiva, tillförlitliga och ekonomiska alternativet? Hur skall någon väljare kunna ta sossarnas miljölöften på allvar när ni inte är beredda att se objektivt på alla alternativ?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM