TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 
2009-05-28, 09:00  Permalink
Andra bloggar om:  Ja just det... på valdagen 2006, just exakt *då* kollapsade missbruksvården efter sossarnas uuuuutmärkta hantering av den. Så allt är alliansens fel... *nickar*

[Slut sarkasm]

Ditt inlägg går alltså ut på att klaga på att Alliansen inte rensat upp det träsk ni lämnade efter er...
Va? Har du inget annat att säga än en länk? ÄR det socialdemokratisk politik? Jag förstår inte.


Nina Drakfors: måste man alltid säga nått, kan man inte bara skciak vidare information?

Vet du vad, hade ingen lust att skriva nått och orkade inte. Jag bloggar ganska flitigt och ibland blir det bara en länk, tycker du att det är fel?

Ibaldn fyller jag på när jag hinner på inlagda länkar men jag vet inte om jag komemr gör det i detta fallet, är det fel?

Måste man göra på ett visst sätt?

Eller kan an inte bara upplysam med en länk och männiiskor själv får tänka?

Jag är en ganska blygsam person och har inte åsikter om allt...är det fel..

M K: Om du klickar igenom Ninas blogginlägg så finner du snart att bloggpostningar med enbart länkar är mer regel än undantag här på Ninas blogg. Hon har sällan något eget att säga om något utan marknadsför andras åsikter genom att länka in absurdum. Och när man frågar henne om saker hon inte kan svara på, då svarar hon helt enkelt inte.


Nina Drakfors: jaja och sen när ska du bestämma vad jag ska göra och inte gör det låter som nått med S i . jag tro du gillar mig och mina åsikter, kan inte se annat, eftersom du e här så ofta.

M K: Ja just det... det märker du här förresten. Jag replikerade att det hon gör är att beklaga att Alliansen på 3 år inte städat upp den skit som vänsterblockets missbrukspolitik lämnat efter sig under 12 år vid makten. Detta svarade hon inte på... utan enbart på ditt inlägg.

Typiskt beteende... när det är för pinsamt att svara och hon inte har något att säga, då försöker hon tiga och låtsas som att ingen har sagt något.


Nina Drakfors: du vet väl att sedan missbruksvården blev privat så har kvaliten försämrats och blivit dyrare, det blev inte som högerpolitiker trodde att privata aktörer skulle åstakomma billigare och bättre, men vad vet jag jag bara lyssnar på forskning och det är du väl inte så intresserad av

"jag bara lyssnar på forskning"

Det där uttalandet har du visat är ren lögn igenom ditt beteende de senaste månaderna. Du struntar i forskning Nina. Du är inte det minsta intresserad av forskning, såvitt den inte säger det du vill höra.

Kriteriet för om du lyssnar är inte om det är vetenskaplig och välgjord forskning utan om det säger "rätt" saker, det vill säga det som stryker dig medhårs. Så länge det som sägs stöder din åsikt är det kvitt samma om den som säger det nått fram till slutsatsen genom att läsa kaffesump.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM