TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

EU:s styrka kan användas för att ge oss ett rättvisare och mer solidariskt Europa! Generell välfärd och jämställdhet mellan män och kvinnor vore underbart! Klart att EU-samarbetet inte är perfekt och klart att det är många viljor som ska kompromissa och komma sams men det är också en möjlighet för utveckling och påverkan.

 

Jag vill inte bara se min närmaste granne ha det tryggt och bra, utan jag vill se en hel värld fylld med människor som får sina grundläggande behov tillgodosedda, jämlikhetstanken stannar inte vid min gränstomt. Jag kan aldrig tänka mig att den fria rörligheten ska gå före kollektivavtalen, det är helt omöjligt för mig att få ihop tanken att vi ska konkurrera om jobben genom att konkurrera om vem som kan arbeta för lägsta pris. Det är samtidigt en självklarhet att man ska kunna röra sig lätt över gränserna om man tex vill studera men det har ju inget att göra med att vi försvarar kollektivavtalen och tycker att man har rätt att få en lön som man kan leva på.

 

Socialdemokraterna kämpar för dig, mig och Europa att vi ska få schyssta löner, de är jag stolt över! Det som gör mig mindre stolt är att man idag på 2000-talet behöver kämpa för en sådan självklarhet.2009-05-27, 14:28  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM