TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

http://www.asawestlund.se/blogg/kampanjfilm-for-en-gron-omstallning/

 

Jag har röstat och tyckte att det var svårt, mycket svårt att veta vem jag skulle kryssa i personvalet, men sen när jag väl stod där och skulle kryssa så blev det Åsa Westlund. Jag röstade på henne för att hon är socialdemokrat och det innebär att man har muskler, jag menar om S säger att de vill göra något så händer det också. Sen röstade jag för att hon vill jobba med de frågor som jag tycker är viktiga, För mig är Jobben-klimatet-kemikalier-jämställdhet bland de viktigaste frågorna och jag tycker att Åsa har hög trovärdighet i en tid där alla pratar klimat för att en ledare som inte pratar klimat får heller inga röster och det vet politiker om, se tex Moderaterna som hamnar längst ner på listan i Naturskyddsföreningens undersökning där man undersökte vilka eu- parlamenatriker som röstade för miljöförslag, de pratar klimat och miljö men deras handlingar är av de sämre sorten för vår jord, högst på listan kom Miljöpartiet.

 

Så om du bara vill rösta i en sakfråga tex miljö-klimat så rösta absolut inte på Moderaterna utan ett bättre val är S och MP, vi kommer fixa den gröna omställningen och Jobben, det är jag övertygad om men först måste vi få chansen och få ett Rött europa!

 

 Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM