TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

"Varje år dör 200 000 personer förgiftade av bekämpningsmedel, enligt WHO. Av kemikalierna förtvinar dessutom den biologiska mångfalden" http://www.aftonbladet.se/ledare/article5215771.ab

 

 

Kära Marit,

 

Jag vet att det är svårt att förespråka ett nytt sätt att leva och jag vet att av rädsla vill min man behålla det gamla. Jag tycker att du har begått ett fruktansvärt misstag när du förespråkar att vi ska äta konvetionell odlad mat och jag inser att du kanske har fått EU-parlaments hybris. Vi behöver inga gamla tanter i Bryssel som inte kan inspirera folkettill att vi ska ställa om vårt land och vår jord till ett ekologiskt hållbart samhälle. Det vet du med Marit att konventionell odling inte är hållbart och du vet även att jordens resurser utarmas genom alla de gifter som vi besprutar den med.

 

Så Marit du må kalla dig gammal tant som vill till Bryssel och vill inge förtroende med de att kalla dig för just gammal, jag ser att dina tankar även är av den äldre gammalmodiga sorten och vi behöver friska nya vindar och politiker som vågar stå upp för den gröna omställningen, där är inte du! Gör jorden en tjänst, ta din husvagn och börja semestra istället.

 

Med vänlig hälsning

 

Nina Drakfors2009-05-25, 09:57  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM