TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Vad gör Moderater i Eu-parlamentet? Socialdemokraterna kämpar i EU-parlamentet om ­skärpningar av kemikaliereglerna. ­Moderaterna är som vanligt emot allt som har med styrning av marknaden att göra och emot principen att farliga ämnen ska bytas ut när det finns ­säkrare alternativ.

 

Socialdemokraten Åsa Westlund och EU-parlamentariker fick nyligen igenom bättre märkning av frukostflingor och liknande produkter. Nu får inte Kelloggs påstå att frukostflingor med mycket socker är nyttig för hälsan och Moderaterna i EU-parlamentet tyckte att beslutet gick för långt. Moderaterna vill så lite som möjligt styra marknaden och det är helt enligt deras ideologi. Med deras trams skulle kemikaliereglerna vara i marknadens välde och medborgarnas perspektiv får komma efter att kapitalet sagt sitt.

 

De är dags att visa marknaden och Moderaterna att nu är det nog med att inte ta ansvar för människors hälsa. Marknaden har ansvar för vad de säljer och det är bra att vi har Åsa i EU-parlamentet som kämpar för att vi ska få en skärpning av kemikaliereglerna. Vi lever i ett kemikaliesamhälle och det är väl dags att inse att vi är fullproppade med giftiga ämnen som vi med alla medel måste reducera. Rösta rött och visa alla Moderater att det visst kan vara bra att styra marknade. Socialdemokraterna vill ha en skärpt kemikaliereglerna och detta är mycket bra eller vad tycker ni aktiva Moderater?Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM