TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Lyssnade just på Jimmie Åkersson och deras Eu politik. De gillar inte Eu eller att man betalar så mycket pengar för att få vara med och deras fokus verkar vara att få människor att tycka att Eu bara är ett dåligt projekt som kostar pengar. De väljer en enkel metod för att lösa alla Sveriges problem, stoppa invandring och Eu fientliga.

 

De pratade även om fackliga rättigheter och att vi ska värna om våra löner. Tydligen kopierar det socialdemokraterna angående vår inställning om att kollektiv avtal ska gälla i hela europa.

 

Glädjer mig åt att det var knappt några som satt och lyssnade, vilket är mycket bra!

 

Sen undrar jag fortfarande varför Reinfeldt inte vill komma med klart besked om att inte samarbeta med SD om de kommer in i riksdagen, han har nä,ligen inte svarat på denna fråga. Mona Sahlin har gett tydligt besked, Socialdemokraterna vill inte ha nått att göra med ett rasisitiskt, arbetare och kvinno fientligt parti. Bra Mona, Go Mona.

 

 2009-05-15, 11:30  Permalink
Andra bloggar om:  


De var i Jönköping här om dagen och stod på torget, inte en enda åhörare.
Nej, det är bra konstigt att inte moderaterna vill svara på denna fråga och fruktansvärt dåligt att de inte tar aktiv ställning mot SD.


Nina Drakfors: Jag stod med min röda Jacka med rosen på och pratade med en som tagit material och jag frågade vad han tyckte om Sd, han svarade att han tycker de är bra och vi började prata och disskutera och efter en stund så kom killen fram till att det hade varit bättre med en medleväg när det gäller invandringen och att han egentligen inte är SD utan vänsterpartiet eller socialdemokraterna men han tycker att vi inte tar hand om våra gamla, sjuka och barn. Det hela slutade med att trotsallt så var nog inte SD de parti han brukade rösta på. Lite oroväckande var att det stod två unga killar max 13 år och lyssnade, jag hann aldrig gå fram till dem och prata men jag tror att det är otroligt viktigt att vara där Sd är och visa intresse för dem som lyssnar genom att våga fråga vad de tycker, Sen får man väl känna av läget, det kan ju finnas en risk för att man bli utsatt för obehagligheter.

Nåja, summan av kardemumman, det finns inget stort intresse i Skövde för att lyssna på Jimmie Åkerssonoch SD, det gör mig glad, sen har vi ju alltid Reinfeldt inställning att skriva insändare om, vilket jag gjort men ingen tidning har tagit in dem, mycket märkligt...ha det gott och tack för inlägget och mycket bra att du visad det bristand intresset i Jönköping. Ha en trevlig helg, Nina
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM