TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det finns många viktiga frågor att jobba med i Europaparlamentet.

 

Två viktiga frågor som skiljer partierna åt är GMO och fackliga rättigheter. Om vi tar fackliga rättigheter först så säger Centerns EU-parlamentariker Lena Ek, att fri rörlighet är viktigare än fackliga rättigheter medans Socialdemokraterna med Marita Ulvskog säger att fackliga rättigheter går före den fria rörligheten och menar att vi inte ska ställa löntagare emot varandra och tillåta lönedumping. Socialistgruppen kommer inte godkänna kommissionärer som inte lovar att fackliga rättigheter går före den fria rörligheten.

 

Jag tycker att det är helt riktigt att vår svenska modell förs ut i Europa och att alla har rätt till rättvisa löner och avtal!

 

När det gäller GMO så finns det flera risker, ett är tex att den biologiska mångfalden hotas. Högerregeringen vill tillåta GMO och MP vill se GMO fria jordburk i EU. Jag tycker som MP att vi ska förbjuda GMO och fokusera oss på ett ekologiskt jordbruk istället.

 

Din röst gör skillnad vi EU-parlamentsvalet 7 juni! Förrösta redan 20 maj och visa vägen som Europa ska gå. Tillsammans kan vi göra skillnad.2009-05-12, 10:27  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM