TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

" message to the members of Vi ska se till att högerblocket INTE vinner valet 2010. --------------------Subject: Anledning till att rösta 7 Juni Vi får aldrig glömma vem det är som bär ansvaret för sabotaget av A-kassan. Vem sänkte max gränsen för A-kassan så kallade ( taket för A-kassan ) ”Borgarna” gjorde detta Vem har gjort det dyrare att överhuvudtaget ansluta sig till A-kassan ”Borgarna” gjorde detta Vem har gjort A-kasse systemet mycket svårare och krångligare bara för att många trodde att de flesta inom LO kollektivet försöker fuska och vill helt enkelt inte jobba? ”Borgarna” gjorde detta När Tidningar hängde ut ett enstaka fall som kanske inte hade rent mjöl i påsen. Då slutade många att tänka själva och började tro på allt som skrevs i olika tidningar. Tillslut trodde alla att alla fuskar. ( Vem äger de flesta tidningar? Jo ”Borgarna” ) Om facket ska börja plåstra och laga det som Borgarna både har förstört och det de kommer att förstöra. Då blir det ganska dyrt för facket. Jag tror att om borgarna vinner valet 2010 då monterar man ner mycket mer av det skyddsnät som vi har kvar. Men i mycket snabbare takt. Ska våra fackliga medlemmarna betala för alla försämringar! Då kan vi ju fundera över hur mycket kan medlemmarna acceptera en höjning på fack avgiften? Vad händer om borgarna vinner parlamentsvalet i Eu den 7 Juni.Den nuvarande regeringen talar gärna om att de gillar kollektivavtal! Då måste alla också inse att det är skillnad på kollektivavtal från Sverige och kollektivavta från låglöneländer. Hur kommer Borgarna att driva frågor som:Vilka kollektivavtal som ska gälla vid nyttjandet av utländskt arbetskraft. Många arbetsgivare vill ha billig arbetskraft. Tänk er om de kan anställa för halva priset av vad vi kostar i dag. Vad händer då?Helt plötsligt skulle våran nuvarande A-kasse nivå bli en stor inkomst. Alla måste inse att Facket och politiken hänger ihop! Ta ansvar vid valet 7 Juni och inse också att det är viktigt inte bara för oss utan även de som kommer i generationer efter oss. Våra barn, deras barn o.s.v. Hur kommer det att se ut när de ska söka jobb. Eller vad händer när de förlorar sitt jobb? Hjälp till och se till att alla tar ansvar 7 Juni det går även att förtidsrösta med start 20 Maj.Och rösta inte på Borgarna !!!!!!!! Ha en bra dag/ Kväll /Helg------------------ "


Har borgarna sänkt taket A-kassan?
Du tycker inte det var dags med lite förändring? hur mycket förbättring har skett de senaste åren när sossarna styrt? inte mycket! i stället för att säga allt dåligt med borgarna o försöka smuttskasta dem så kan du försöka övetyga folket om vad sossarna gör som är så himla bra
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM