TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

"Mitt största problem är borgarnas syn på barnet som någon som ska uppfostras och läras med disciplin och metoder. Det är så motsägelsefullt av en höger som säger sig vurma för friheten som katalysator för nya idéer".

 

http://www.aip.nu/default.aspx?page=3&ideologi=28

 

 

 

det är ju inte så att det finns för mycket kärlek på vår jord, att falla för frestelsen att tro att diciplin metoder är de bästa är inte att tänka framåt eller att ha läst forskningen. Klart barn ska ha tydliga ramar men att tro att man bäst lär barn genom diciplinering är inte förenat med Barnkonventionen tycker jag. Vi måste börja behandla våra barn med lika rättigheter och se dem som jämlika med oss, vi har ingen rätt att kränka barn och barn har olika förutsättningar för att lära men alla kan lära och inte behöver de ha någon Majoren Björklund som står med piskan bakom dem. Jag tror mer på kreativitet, godhet, snällhet, bekräftelse, positivitet, uppmärksamhet osv...2009-05-08, 14:27  Permalink
Andra bloggar om:  


http://www.terradaily.com/


Nina Drakfors: True love last a life time, mycket tack för länken, nu får jag öva på min engelska.

Kram nina
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM