TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag gillar Lars Ohly, tur att vi har deras kampanda med i de RödGröna! Jag frågade Lars en del frågor och han gav mycket bra svar. En av deras Europaparlaments kandidat är Jesper Odelberg och en mer Ödmjuk kille än honom har jag inte hittat och jag skulle mycket väl kunna rösta in honom.

 

http://www.odelberg.se/

 

http://mobil.sr.se/site/index.aspx?artikel=2780148&unitid=125&offset=0

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4998471.ab

 

Lars talade på Torget i Skövde om Eu parlamentsvalet

 

Lars sa en sak som imponerade på mig och det är att alla Vänsterns Eu politiker ger bort den del av sin inkomst som överstiger det som de skulle tjäna i Sverige. Här ligger S efter.

 

Lars pratade om att Vänster ska ha en ifrågasättande attityd till överföringen av att ge EU mer makt. Han tog upp Lavalmålet och sa att man ska bekämpa oseriösa företag med anledning att lönepressning hotar den svenska arbetsmodellen.

 

Sen har vi gubbväldet, det vill de bryta och här säger Gudrun Schyman samma sak. Han tog upp att man just nu inom Eu talar om en föräldrarledihets fråga men man kallar den för mammaledighet, tydligen är det mammor som automatiskt ska vara hemma med barnen.

 

Sen avslutade han med miljöfrågorna och han vill se en radikal miljöpolitik inom Eu, där man inte pekar på att i Kina ska vi göra åtgärder utan vi ska även göra vad vi kan på hemmaplan. Jag tänker på Reinfeldts attityd, göra borta och inget hemma, inte så radikalt.

 

Sedan ställde jag frågor om samarbetet och Mona och Lars är positiv till Mona, han menar att hon kan mycket och är fullt kapabel, och så sa han att vi kommer nog snart få se vad hon går för. Det låter ju lovande!

 

Det finns mycket bra kandidater att rösta på till Europaparlamentet vänstern har flera och bra insikt i vilka frågor som ska bedrivas. Gudrun Schyman tror jag kan bryta gubbväldet och få in många bra frågor på dagordningen. Sedan har vi många bra S kandidater och jag ska skriva om dem med. Summan av kardemumman, vänsterpolitiken Äger! Det är dags för ett rött euparlament!

 2009-05-06, 12:52  Permalink
Andra bloggar om:  


Det är förståeligt att du tvekar på att ha Mona Sahlin som högsta förebild, men att gå så långt att du istället väljer en kommunist är väl att gå lite väl långt. Kanske du har missat alla problem som finns inom oppositionen.
Beträffande Reinfeldts sk. passivitet om miljöfrågorna vet jag inte om du har missat att han är en av de främsta inom EU som kommer sätta miljön i prioritet när Sverige blir ordförandeland. Detta medger jag trots att jag inte på något sätt är en sympatisör till moderaterna eller Reinfeldt.
Jag håller med om att detta med mammaledighet är gammalt och omodernt och borde bytas ut till föräldraledighet, men vad har detta med vänstern att göra. Det jobbar vi alla för.
Ända rätta valet till EP är Sverigedemokraterna.


Nina Drakfors: det var en snevriden tolknig du gör att jag skulle tveka att ha mona sahlin som förebild, vart har jag skrivit det? Bara för att man gillar en annan partiledare betyder inte det att man inte kan ha fler förebilder, jag anser inte att världen är svart eller vit, Jag gillar absolut Maria Wetterstrand oxå och jag älskar inte bara en man utan alla män jag har haft, kärleken är stor..

Men helt klart känner jag för Lars Ohly.

Reinfeldt vill inte göra nått på hemmaplan utan vill sänka all koldioxid i kina, konstigt med tanke på att deinte är de som släpper ut mest per capita men jag antar att deras befolkningsmängd känns som ett hot och ska de börja konsumera som svenskar och övriga industrivärlden så blir de ett enormt hot för miljön men vad säger det? Jo, att vi måste oxå göra vår del, eller vad ttycker du?

NAturkyddsföreningen gjorde en undersökning och den visade att moderater i EU var sämst att jobba för miljön och vad säger det om deras ledning. Om jag hade varit Reinfeldt så hade det inte varit ok men tydligen är det helt ok att prata att man är för miljön och att man vill göra saker men sedan när man ska göra beslut och rösta så röstar man för miljöfarliga beslut.

Du avslutar med att SD är det rätt, värför då, ni tror ju inte ens på lika värde för alla människor. Jag vet att Sverigedemokrater hatar socialdemokrater och varöfr gör de det, tror du? Är det för att SD är så fulla av kärlek och solidaritet? det är synd att man inte vågar ge tolerans och kärlek utan att SD istället går på den hårda linjen där en del av befolkningen anses inte ha samma värde. det är inte svårt att visa aggressivitet och hat det svåra är att vara ödmjuk, förlåtande och att våga och ta emot kärlek. Så kära Markus, kärlek är skönare än hat, hat förgör bara i längde så mitt råd blir då rösta för guds skull aldrig på sverigedemokraterna. Nu lär man väl få hot brev på posten..
Nog är han ödmjuk alltid. Hittade inget om politik på hans hemsida, men jag har väl inte begripit var jag ska leta. Var hittar jag det politiska?


Nina Drakfors: jag läste i vänsterpartiets EU tidningen lite om hans politik, kan hända att tidningen finns på V hemsida?

Dr Phil igår handlade om Obama valet och där pratade man om att människor inte visste vad de röstade på och inte var insatta i politiken men de röstade på en slogan, YEs we can ...

Då tänktejga på Jesper O, jag skulle helt klart kunna rösta på honom bara för den människan han är...men skulle han föra fram de frågor som jag tycker är viktigast, det vet jag ju inget om. Nåja, ett lite sidospår i svaret fick du men jag tyckte det var intressant hur stort förtroende jag har för honom trots att jag inte känner honom. ha det gött
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM