TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 
2009-05-06, 12:14  Permalink


Kan inte skriva annat än Heja Sverige!

Detta är minsann en del av de saker som skulle kunna bygga ryggraden i svenskarna och sätta Sverige på kartan, ordna sin ekonomi, skaffa sig inkomst/arbets områden. "Skulle kunna" därför att tänk om vi nu bara kunde tala om för varandra och grannarna vad bra vi är. Verkligen fira högtidsdagarna med annonserade orsaker och skyltade argument. Evengemang ordnat av kommunerna vid flaggdagen borde vara en självklarhet men frågan har väl knappast uppstått.

Stadsfester funkar tydligen och är naturligtvis bra men varför inte i samband med argument som dessa och göra det till en riksangelägenhet mer än bara" en partajtävling ? Varför varför varför kan vi inte profilera oss mer än vad vi gör, vad vi står för. Vi behöver det.

Skulle intresse i denna fantasi då finnas för musikartister, turister, affärsmän och EU medlemmar att besöka Sverige under dessa dagar. Att sprida Sveriges moralaspekter i bättre försök än att bara vandra kring i lokaler och peka på väggar och golv.

Tycks behövas..


Nina Drakfors: instämmer i att vi måste kommunicera mer vad vi gör och varför. Jag tycker ibland att det saknas något hos vissa politiker och det är inspiration och glädjen i att få träffa andra människor. Gudrun gör en lysande insats och vi kan bara lära oss av detta.
Visste inte att du propagerade för F! i parlamentsvalet.


Nina Drakfors: Alla goda krafter kommer inte förpackade i ett omslag som heter Socialdemokratin.

Jag gillar Gudrun och jag gillar framförallt att hon för fram sitt budskap på ett mycket läsbart sätt och där tror jag att många inom s har att lära. Så varför inte inspireras av denna kraftfulla kvinna, jag tror hon kommer vara kanon bra i bryssel och alla vill inte rösta på S, då gäller det att visa att det finns mångt fler bra kandidater att rösta på i vänster sidan, Vad tycker du?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM