TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

20 maj kan man börja förrösta till EU-parlamentsvalet

EU-parlamentet har en avgörande roll för lagstiftandet om miljön. Med detta i tankarna så blir det av yttersta vikt att vi röstar vid EU-parlamentsvalet 7 juni och personrösta på dem som har ett miljöperspektiv. EU- frågorna som handlar om miljö är påverkbara och är inte långt ifrån oss, fast om det kan kännas så. Utan det som bestäms i EU påverkar oss i allra högsta grad.

 

Jag tycker att det är bra att vi har EU samarbetet så att vi har en plattform att samarbeta på om T.ex. Miljöfrågor och få en större helhets grepp. Vi kan inte ensamma lösa klimathotet utan måste göra det tillsammans, här är EU-samarbetet mycket bra. Nu gäller det att vi röstar in Europaparlaments kandidater som har miljöperspektivet och som har höga ambitioner att försöka vara delaktiga i att lösa klimathotet.

 

Inför valet kommer alla partier att prata om vad de vill göra för miljön/klimathotet. Nu gäller det att sanera ut de som bara pratar och lyfta fram dem som verkligen agerar för miljön. Där befinner sig T.ex. inte Moderaterna, det var 2006 som Reinfeldt sa att miljöfrågorna inte är viktiga och nu har han ändrat sig.

 

Socialdemokraterna började redan sitt miljöarbete med Olof Palme och Göran Persson tog fram begreppet det gröna folkhemmet. Tyvärr så har det inte fått något genomslag förrän nutid när klimathotet är ytterst allvarligt.

 

Gör nått bra, gå rösta och rösta Rött för då röstar du garanterat på att miljöfrågorna ska ha ett stort fokus i både tanke,ord och framförallt handling.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM