TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

http://www.aftonbladet.se/kultur/article5070281.ab

 

 

Det var i början av högeralliansens valseger som Phillipa Reinfeldt var med i TV-4 gomorron, en lördag om jag inte minns fel. Jag fick mig en smärre chock när hon skulle visa sina favorit saker. Hon visade ett fotografi på, tror det var på sig själv eller hennes man Fredrik Reinfeldt och Margaret Thatcher. Jag vet inte varför man vill förknippas med denna järnlady som de brukar kalla henne, hon förknippas ju inte med att stå på löntagarnas sida direkt.

 

Kanske ville Phillipa skicka ett subtilt budskap till sina vänner som skänkt en massa valkampanjs pengar, om att nu är mission destroy Svenska modellen igång.

 

Varför är Moderaterna det enda partiet som inte redovisar vilka som skänker pengar till deras valkampanj? 30 miljoner har de hittills fått in och min gissning är att den välgörenheten kommer från dem som kommer tjäna ännu mer på Moderaternas politik än vad de skänker till deras valkampanj, så det är nog en god investering för dem som vi inte vet namnet på.

 

 

 

http://www.arbetarrorelsenstankesmedja.se/AT/smpage.fwx?page=44&NYHETER=1669

 

 

http://www.aip.nu/default.aspx?page=3&nyhet=40956

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Reagan, Thatcherpolitiken går ut på rikas fördelar.
Och att använda arbetarklassen med devisen
"hungriga vargar jagar bäst" En cynisk syn på människor och en cynisk politik.

http://norran.se/nyheter/inrikes/article284580.ece

” Bara var femte under 25 år hade a-kassa, rapporterar Sveriges Radios Ekoredaktion.
Fram till 2004 låg andelen arbetssökande med a-kassa på runt 70 procent, men förra året var andelen 45 procent.
Många har lämnat a-kassan de senaste åren. Ändrade regler har också gjort att en del som tidigare hade rätt till a-kassa i stället får ersättning från jobb- och utvecklingsgarantin.”

Man ser klart och tydligt att alliansen vill ha människor i förnedringsjobb som Farummodellen och Skärholmenmodellen, jobbgarantin medan en överhet tar för sig både med höga löner och lägre skatter.
Modellen “hungriga vargar jagar bäst ” är alliansens politik mot de “svaga” i samhället.

Farummodellen:
http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/asapetersen/article59028.ab

citat:
“Det var en överhet som sa åt en underhet att skärpa sig. Farums arbetslösa erbjöds inte jobb för att jobbet gav dem möjlighet till ett värdigt liv, utan för att socialbidrag var slöseri med kommunens resurser. I stället för att ta itu med diskrimineringen på arbetsmarknaden, valde Farum att göra de arbetslösa ensamt ansvariga för sin situation. ”

Skärholmenmodellen:
http://web.comhem.se/humanistgruppen/Artiklar%20GT/skarholmsmodellen.htm

“Skärholmens Jobbcentrum har därigenom gjorts till förebild. Idag har snart sagt varje stadsdel och kommun med självakting tillverkat sin egen variant som mer eller mindre strikt tillämpar samma kontrollsystem som finns i Skärholmen ( = tre timmars daglig, obligatorisk närvaro i ett rum med uppkopplade datorer ). ”

“Vi kommer alltså INTE att få se några rubriker i Metro, City, Expressen m.fl. om Veronica Ekströms utvärdering.
Jag uppmanar därför folk att skaffa den, o sprida kunskap om vad Skärholmsmodellen innebär. “Nina Drakfors: tack för inlägget. Jag svarar inte nedanstående inläggutan refererar till ditt, svårt och ont om tid man ska ju praktisera oxå. ska kolla dina länkar, helt otroligt att man inget hört

finns gratis här skärholmsmodellen:
http://www.stockholm.se/Global/Om%20Stockholms%20stad/FoU%20Rapporter/2005/2005-10.pdf
Margret Thatcher förändrade politiken i Storbritannien och jag har intrycket av att hon räddade Storbritannien från ekonomiskt och kulturellt kaos.

En värdig efterföljare fick Margret Thatcher i Tony Blair.

Om Moderaternas bidrag. Partiet påstår, att de inte tar emot bidrag från korporationer - dvs sammanslutningar av folk i föreningar eller i bolag. Undantag givetvis för sådana föreningar som har som syfte att ge Moderaterna bidrag. Ett bolag skall redovisa sina kostnader och bidrag till ett politiskt parti är inte en avdragsgill kostnad. Om det förekom i näringslivet så borde skattemyndigheterna ha koll på dels vilka som försöker göra avdrag, dels hur mycket skatt staten tar in på bidragen till moderaterna.


Nina Drakfors: Orkar inte svara, se tidigare inlägg
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM