TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Socialdemokraterna är på löntagarnas sida och står upp för de fackliga rättigheterna, jobben och arbetsvillkoren. Moderaterna vägrar att stå upp för löntagarnas rättigheter i EU, i Europaparlamentet röstar Moderaterna emot stärkta rättigheter för löntagare. En röst på Moderaterna är en röst mot löntagarnas rättigheter. Det ska vara lika lön för lika arbete. Vi vill satsa på gröna jobb, utbildning och forskning. Dessa mål gäller också i EU.

 

Mona Sahlin har gett klara besked, vi kommer aldrig att samarbeta med Sverigedemokraterna, varför kan inte Reinfeldt ge det löftet? Varför kan inte Reinfeldt försäkra det svenska folket om att han aldrig kommer att samarbeta med SD. En stark ledare ska inge hopp och framtidstro och Hans Chrunak som var tränare för simlandslaget för ett par år sedan har sagt så här ”Om Littorin och Borg vore coacher för simmarna i vår klubb så skulle de ha drunknat långt innan skitåret var över!” Han poängterar att ledarskapet ska uppmuntra, ge hopp och framtidstro.

 

Vart är Reinfeldts ledarskap? Han säger att det inget finns att göra men att sänka skatter för hundra miljarder går bra. Rösta rött och ge Sverige framtidstro och vår första Kvinnliga statsminister. Mona Sahlin är en trygg, stabil och en kvinna med erfarenhet och har framtidslösningar.2009-05-04, 12:56  Permalink
Andra bloggar om:  


Det går inte att sänka arbetslösheten samtidigt som det väller 100.000 människor in varje år i Sverige, det är helt orimligt. Det är också helt orimligt att med S eller Ms taktiker att försöka förhindra lönedumpningar när man inte förhindrar att personer utan uppehållstillstånd får vistas här. Så nej, det enda partiet som värnar om svenska löntagare är Sverigedemokraterna


Nina Drakfors: vad svarar man på ditt inlägg, jag vet faktiskt inte så på rak arm mer än att det finns inga enkla lösningar som du påstår och vi kan inte föra en syndabocks politik. Har du sett vem som kör bussen du åker med eller vem som bakar pizzan eller vem som städar osv...det handlar inte om vi och dom för det finns bara ett vi och vi ska vara väldigt tacksamma mot de som byggde sverige där många nationaliteter är inblandade. Sedan så säger du att SD värnar om sveriges löntagare, på vilket sätt då ?
Kanske för att det är ett bra alternativ att samarbeta med SD?
SD och Alliansen har en liknande syn på den ekonomiska politiken och framförallt Alliansens nya inställning i energifrågan.


Nina Drakfors: Ja Sd möjliga samarbetspartner är Moderater, då Reinfeldt inte sagt bu eller bä i frågan men S kommer aldrig att släppa fram Sd, vilket är klara besked! S har inget gemensamt, vi tro nämligen på alla männskors lika värde
Nej, det finns vi och dom, det är socialdemokraternas och moderaternas felande invandrings och assimileringspolitik som står till skuld för det. Istället för att göra det lätt för invandrare att integreras och slutligen assimileras så måste personer som verkligen vill bete sig svenska etc anstränga sig (och det är inte många som gör det just för att det krävs så mycket av individen). Det S och M gör är att ta in för många människor så det inte finns jobb till alla invandrare, dessa invandrare försätts i utanförskap som förstärks av främjandet av deras egen kultur av den svenska staten (via statsfinansierade kulturorganisationer, hemspråk och religösa organisationer) vilket i sin tur leder till en "vi mot dem"-mentalitet hos många invandrare vilket gör det lätt för invandrare med denna mentalitet att inte vilja assimileras till ett samhälle som förpassar dem så lätt, vilket gör det lätt för invandrare att begå brott riktade specifikt mot etniska svenskar och oss anpassade invandrare vilket resulterar i en dålig bild av invandrare som i sin tur resulterar i rasism och förutfattade meningar om vissa invandrargrupper hos många etniska svenskar. S och M förpassar också genom en massinvandring en stor del invandrare till bidragsberoende vilket ger minnesvärdeskomplex och slutligen ogillande av Sverige, det svenska och den svenska staten.

Till och med SD inser att Sverige kan klarar av och behöver en invandraring men inte i den mängd vi har idag, SD är också det enda partiet som vill ge dessa invandrare en chans att komma in i Sverige och känna att det är en merit att svensk och en del av det svenska samhället, istället för att förpassas till en roll som utlänning i sitt egna hem.

Om du verkligen tycker ditt behov av pizza är större än Sveriges befolknings välfärd så tycker jag du har fel prioriteringar. Sen kan jag upplysa dig om varför VISSA invandrare har dessa jobb, jo för dem är nyanlända och inte har en svensk utbildning för att de antagligen inte vill eller har råd att ta en sådan samtidigt som arbetsförmedlingen främjar anställandet av invandrare till den grad att de ger en subvention till arbetsgivare som anställer invandrare med upp till 60% medans utbildningslösa svenskar(se arbetarklassen) fastnar i systemet.


Nina Drakfors: Det finns vi och dom om någon väljer att se verkligheten så. Socialdemokarter har inget vi och dom och tycker att det är olyckligt att sätta olika värde på människor, s tror på allas lika värde vilket uppenbarligen SD inte gör.

Det finns inga enkla svar i integrations frågor och den förenkling som du gör är genomsyrad av en enkel världsbild där man kan sluta ta in människor i nöd och sedan är problemen lösat. Verkligheten är att vi behöver alla människor i ett samhälle och invandringen var med och byggde sveriges välfärd, vi skulle inte klarat oss utan de som invandrare. Du pratar om kulturkrockar och ska det vara ett hinder för att föra en human flyktigpolitik? Min man är adopterad och har jobb men ändå mindervärderskomplex, hur förklarar du det?

Du tar upp viktiga frågor och integrationen behöver bli bättre men det blir inte bättre av att man har ett vi och dom perspektiv, alla människors lika värde måste alltid lyftas fram och om man använder invandringen som syndabock till varför det inte finns jobb till alla svenskar så är du fel ute, det är inte invandringens fel att det inte finns tillräckligt med jobb. det finns stora problem att lösa men vi löser dem inte genom SD filosofi att skylla allt på invandring och ha ett vi och dom perspektiv, alla männnskors lika värde är vad man ska ha i fokus och slopa vi och dom mentaliteten.
Hur många utlänska läkare finns idag på våra vårdcentraler? Det har blivit bättre och det är det som vi ska kämpa för , att det ska bli bättre och hitta en plats till alla. SD är inget realistiskt parti att rösta på då det gäller att ha större visioner för att lösa integrations frågan, vi och dom är aldrig lösningen, plame sa att det finns bara Vi!
Jag litar också på Mona Sahlin! Hon kommer att ge Sd den hjälpande hand de så väl behöver för att komma in i riksdagen. Iblan undrar jag om hon är en mullvad som igentligen är medlem i Sd! Heja Mona!


Nina Drakfors: Mona är den ende parti ledare som vågat ta debatten med Jimmie Åkersson. Det handlar om värderingar, vilket samhälle vill vi ha. Jag vill inte leva utan ett mångkulturellt samhälle, vill du det?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM