TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 
2009-05-04, 12:08  Permalink


Vad då "vetenskap betyder inget längre"? Du har ju aldrig här visat att du bryr dig om vetenskap alls. Ditt beteende är snarare konsekvent med en unge i trotsåldern som sätter sig på tvären om precis *allt*. Är det vetenskapligt bevisat så *vill* du att det skall vara fel... och hugger vartenda litet halmstrå som skulle kunna hinta i den riktningen.

Och varför? Tja... för annars så måste du någon dag ställa dig upp och rakryggat erkänna "Ok, jag hade fel om vissa saker". Och *det* är en omöjlighet för Nina Drakfors. Vetenskap är det som kan tvinga dig att behöva göra det... så då försöker du förkasta vetenskap.

Ingen människa så grundlurad som den som vill lura sig själv...


Nina Drakfors: du vet väl att man ska sätta en rubrik som lockar till att man vill läsa inlägget, jag kan säga att jag flitigt gör provocerande rubriker..allt för att människor ska läsa nått de inte läst tidigare och fylla på sin repotoar

Jo jag är mycket väl medveten om att när ens story inte är bra nog så tar man till uppmärksamhetshöjande trick för att försöka fånga någons blick. Kvällstidningarna gör det hela tiden.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM