TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

http://www.2000taletsvetenskap.nu/

 

http://www.2000taletsvetenskap.nu/tidning/index/index09.htm#9

 

denna tidningen är en av mina favoriter, då den tar upp saker som ingen annan vågar och läkare som vågar tänka nytt och reportagen handlar ofta om alternativa behandlingar som fungerar, då dessa läkare själva sett detta.

 

Vill du utmana dig själv och dina invanda tankar så läs denna tidning och tänk på att detta är läkare som skriver och som har erfarenhet. Vi ska vara tacksamma för deras Mod!

 2009-05-04, 08:50  Permalink
Andra bloggar om:  


Måste bara kommentera M.Wallströms uttalande, inte är det nåt som stärker sossarna precis.
http://www.politikerbloggen.se/2009/05/04/19102/

Och hon ville sossarna ha som statsminister.
några miljoner på bank och folk blir som hyptnotiserade av högerpolitiken.
Nä Margot är nog vad jag misstänker ett stolpskott.

Sossarna behöver en riktig karl till partiledare.
inget annat. Äevn kvinnorna tycker så de vill känna trygghet av en stabil man.
Nina Drakfors: var ditt inlägg meningen att provocera?

Jag instämmer faktiskt i det du skriver när du skriver att både män och kvinnor vill ha en man så att de känner sig trygga. Jag uppfattar det oxå så men jag tycker att det är synd att man har sådana fördommar mot kvinnor som om de inte skulle vara trygga och stabila...hm jag är övertygad om att Mona Sahlin är en oerhört duktig människa och trygg och stabil, hon har varit med om ett och annat. Själv är jag mycket stabil och trygg och skulle bli en utmärkt statsminister...Kvinnor duger det är bara att människor inte är vana att kvinnor tar makten, tonen och kontrollen över sina liv. Mikrolån till kvinnor har visat sig fungera bättre än att ge det till männen...det har nämligen visat sig att männen slösar bort pengarna och satsar inte på framtiden eller familjen så som kvinnor gör och kvinnorna betalar tillbaka sina mikrolån medans männen inte gör det i samma utsträckning.

Kvinnor är starka, trygga och stabila och det är dags att vi hedrar kvinnan och faktiskt lyfter henne till sin rättmättiga plast som jämbördig, jämlik med mannen.
Bradu svarade Nina; självklart är Margot inget Stolpskott Hon är en intelligent ödmjuk kvinna som
nog skulle vara lika bra statsminister som Reinfeldt.

Men det är attityden , snacket , drevet o.s.v
Det är som att allt har sin tid och saker och ting ska falla på plats innan allt funkar.

Margot är från min kommun, jag har bott granne med en kusin till henne och gått skola med en annan kusin.

Margot kommer från en tämligen vanlig familj.
en familj från arbetarklassen i allra högsta grad.

För min del passar hon utmärkt , men resten av Svenska befolkningen där är jag mera osäker. om de tycker så. Skulle hon bli partiledare för sossarna skulle sossarna vinna många röster.
Men ack vad borgarna skulle klanka på henne. De gör ju så med alla socialistiska ledare.

ödmjukhet är idag en bristvara när politiker uttalar sig .
Uttalen bland borgarna är tämligen hårda och närmast kränkande mot samhällets sjuka. arbetslösa.

Däremot tycker jag hennes senaste uttalande bara stärker borgarna och missgynnar sossarna.
Märligt anser jag för att vara Margot.
Nina Drakfors: jag skulle vilja veta hur hon tänkte när hon uttalade sig som hon gjorde i din bifogade länk.

Måste läsa igen, hm du har en poäng med att det gynnar fel färg.. måste fundera lite på din länk

"behandlingar som fungerar, då dessa läkare själva sett detta"

*suck*

Medicinsk forskning fungerar inte så Nina.

Men vad bryr du dig... du vill ju inte lyssna på något som säger emot dina vanföreställningar.


Nina Drakfors: jag befriar mig från dig. det är inte mitt fel att du inte kan se det som jag ser och även läkare ser men enligt dig så är de väl fel på de läkarna, för du kan ju aldrig ha fel, eller hur?
Alternativmedicin hör hemma i ett århundranden när man inte kunde framställa rena läkemedelssubstanser. Det är grunden för den nuvarande medicinen som är en vidareutveckling, inte tvärtom.


Nina Drakfors: vilken medicin syftar du på som är rena läkemedelsubstanser, sist jag kollade på en del förpackningar så var det en massa kemiska ämnen så som färgämnen, odyl

Min dotter har astma, allergi och eksem. En del läkare säger använd cortison ingen fara, du kan ha det hur länge som helst och en del läkare säger att jag max får använda cortison i två veckor då det är farligt och inte bra vid långvarigt bruk. Hm hur gör man när man hör sådant och ser hur sin dotter blir sjukare och sjukare. Jo, jag tog henne till en homeopat och på den vägen är det. Hon är inte helt frisk idag men mycket bättre och utan cortison i flera år.

skolsköterskan hörde för ett par år sedan pip i bröstet på henne och skickade henne genast på remiss till en läkare. När jag kom dit så fick jag en massa skuld kastat på mig varför jag inte kommit tidigare. Då berättade jag som det var att vi har alternativa mediciner och att jag vet när jag behöver åka till sjukhuset. Du kan väl bara gissa vilka stränga förmaningar jag fick på mig, nåja, jag stog på mig och läkare började lyssna på hennes lungor, hon lyssnade och lyssnade och lyssnade och sedan vände hon sig till mig och sa ordagrant -vad du än håller på med så fortsätt med det. Jag kommer ihåg den meningen så väl, för det var en bekräftelse på att jag gjorde rätt. Vad tycker du om den berättelsen, bara bluff och båg? och vad tycker du om den läkare som uppmanade mig att fortsätta med alternativ medicin i form av homoepati?

Du tog ditt *barn* till en *homeopat* för behandling av en *lungsjukdom*?!

Holy shit... om det inte vore för att jag vet att du är så fullständigt clueless att det inte finns en chans i världen att man kan bevisa uppsåt så hade jag polisanmält dig för barnmisshandel, alternativt framkallande av fara för annan på en gång.

Homeopati är en 200 år gammal icke-vetenskap som inte har lyckats bevisa att den funkar en enda gång. Principerna som homeopati arbeter efter är ren nonsens och saknar helt grund i verkligheten.

James Randi förklarar varför det hela är bluff och båg...
http://video.google.ca/videoplay?docid=2785985155605802136

Och nej, vad än det var som fick din dotter att bli av med pipen i bröstet så kan du inte på något sätt visa på att det var homeopatens ansträngningar som gjorde det. Kan du göra det... då har du ett nobel-pris på gång. Och den dag som Nina Drakfors får ett Nobelpris för att hon har gått till en homeopat... tja, då lovar jag att jag går ut med en helsidesannons i en rikstäckande dagstidning och säger "Jag hade fel, Nina hade rätt".

Mer information om Homeopati:
http://en.wikipedia.org/wiki/Homeopathy

"The lack of convincing scientific evidence supporting homeopathy's efficacy and its use of remedies lacking active ingredients have caused homeopathy to be described as pseudoscience and quackery."


Nina Drakfors: då skulle läkaren som sa att jag skulle fortsätta med jag höll på med oxå polisanmälas enligt dig.

fakta är att min dotter idag inte har cortison och kan rida och var med djur, trots att hon anses vara allergisk mot dessa dock kan hon inte vistas för länge med tex hundar men katter som hon var mest allergisk mot enligt testerna kan hon vara med, vi har katt hemma nu för tiden och har haft i två år. Hennes läkare på Kss har friskförklarat henne och hon behöver inte gå dit mer. ett problem återstår och det är eksem som just nu behandlas med en mycket bra kräm utan cortison utan nått med fisk i och så återstår förkylningsastma men klok som jag är så ska jag hitta nått.

En vän till mig berättade att hennes son fick kraftig eksem och gick till läkare fick cortison(oj vad förvänad jag blev) men det hjälpte inte och en dag gick hon in till hlsokost och sa att hjälp mig jag behöver nått till min son cortisonet hjälper inte, hon fick den krämen jag har idag(jag fick tipset från henne) på tre dagar blev han bättre och idag har eksemet försvunnit, är inte det märkligt? men som vanligt ska du väl försvara läkemedelsindustrin och dess kemikalier coktail....vem tjänar på det?

Mitt barn ska inte leva på cortisoner hela livet och tack vare att jag hade modet att våga ifrågasätta så har inte hennes astma blivit värre, vilket det blir för många människor.

Men jag tycker absolut att man ska vara kritisk mot allt även alternativa saker. Men som vanligt har jag erfarenhet och du inget..var glad för att min dotter slipper cortison, eller gillar du det läkemededlet?
Men du har redan förkastat det jag skriver, eller hur Nina? Du har själv sett så du *vet* att det funkar. Att en hel *värld* betraktar detta som kvacksalveri och att det till och med inträffat *dödsfall* på grund av att folk slutat med mediciner som funkar till förmån för homeopati... det skter du i. För Nina Drakfors, Skara... hon vet bättre än *alla* andra.

Men frågar jag dig: kan du vara sker på att det var homeopaten som tog port pipen i brösten eller om det var något annat... då kan du inte svar på det Nina. 85% av alla åkommor självterminerar, eller går upp och ned så att de tidvis är symptomfria.

Själv har jag varit i samma situation. Jag hade ansträngningsastma från år 2001 till 2004. Pip i bröstet, andnöd vid ansträngning... hela kittet. Vet du vad som hände med den? Den försvann, helt av sig själv. Den självterminerade.

Så hur vet du Nina om detta var vad oms hände med din dotter eller om homeopaten gjorde något? Svar: du har inte en enda aning.

Och vad jag tycker om den läkare som sade åt dig att fortsätta med homeopati? Ge mig namn och sjukhus han jobbar på så får socialstyrelsen och ansvarsnämnden ta ställning. (Förmodligen kommer inget att hända för om symptomen är borta finns inget att behandla och då klarar han sig).


Nina Drakfors: du bara återupprepar gamla invanda mönster i dina inlägg och det intresserar mig inte, livet utvecklas hela tiden. Du står för gamla lsöningar jag står för utveckling och nyfikenhet, kreativitet och ifrågasättande av den som har makten och tjänar pengarna, i detta fallet läkemedelsbolagen.

Så svar på din första fråga, du intressar mig inte det minsta och alla svar jag ger till dig är av ren barmhärtighet,
"Du står för gamla lösningar jag står för utveckling och nyfikenhet, kreativitet och ifrågasättande av den som har makten och tjänar pengarna, i detta fallet läkemedelsbolagen."

Nina, det där är bara tomt dravel. Att påstå att du står för "utveckling" när du omfamnar 200 år gammalt kvacksalveri som kallas "Homeopati"... Nina...d et är itne utveckling. Det är att gå tillbaks! Du utvecklas inte... du de-genererar! "Kreativitet"... nina, du har inte ett endaste gram av varan! Du är alternativ-skojarnas lydiga lilla slavinna som bugar ch bockar och ger dem deras pengar utan att en enda gång ifrågasätta dem.

Du tror att så länge men förkastar allt som är "konventionellt" och omfamnat det som är "alternativt" så har du ifrågasatt något. Men det har du inte. Att bara acceptera utan att en enda gång fråga dig om det verkligen är så att alternativen funkar... det är inte att vara klok eller att ifrågasätta. Du tror att du är så förnuftig och vis bara för att du som en tanklös robot förkastar saker, inte på grundval av vetenskap eller om det faktiskt funkar... utan *enbart* för det har en etikett som heter "konventionellt".

Sådant är inte förnuftigt Nina. Det är farligt... det är *korkat*.

Du är inte kreativ... du är skojarnas lydiga offer. Hoppas bara du vaknar ur den där dimman innan du skadat dig själv eller dina barn.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM