TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Ta kontroll över din och gå till roten med problemet. Bli din egen detektiv och förbygg all ohälsa tidigt, så slipper du all smärta och onödigt lidande. En basisk kropp ger dig en bra balans och dina inre organ får möjlighet att fugera optimatiskt. Kaffe innehåller 5000 gifter och försurar din kropp! Gissa själv hur det påverkar din hälsa! Jag kalkar mig själv för jag vill göra det jag kan.

 

Om du har det minsta intresse att förebygga ohälsa och ta ansvar för din kropp så är nedanstående länkar ovärderliga!

 

Varför talar inte läkare om viken att inte vara försurad i kroppen?

http://www.youtube.com/watch?v=iLyfL3FOLEs

 

http://www.phbalans.se/

 

 

Framtidens läkare:

http://ehdin.com/?lang=swe

 

http://ehdin.com/?id=192&start=0&svalue=f%F6rsurning

 

http://ehdin.com/?id=1189&start=0&svalue=f%F6rsurning

 

 

En mycket bra bok!

 

Karin Öckert, Smärta i fokus, bli din egen medicinska detektiv

 

http://www.bokus.com/b/9789188362339.html?pt=search_result&search_term=karin%20%F6ckert

 

 

Lena-Kristina Tuulse, gör hawaiisk tarmrengöring på Väddö. Lena-Kristina är en underbar och kärleksfull människa. När jag var på denna tarmrengöring så grät jagnär jag skulle hem, för det var en underart kärleksfull atmosfär och jag ville inte hem till den hårda verkligheten. Jag försöker sprida Lena-kristinas kärlek vidare.

 

http://www.waxthuset.se/

 

 

http://www.tarmrening.se/

 

 

 

 

 

 2009-05-03, 11:06  Permalink
Andra bloggar om:  


"Jag försöker sprida Lena-kristinas kärlek vidare." Det är ok att sprida kärlek, det är mycket ok. Men var försiktig med detta med alternativ medicin och behandling. Som kroniskt sjuk, vet jag hur många desperat testar allt, när skolmedicinen inte fungerar. Många är de som ruinerat sig och sin familj, utan någon som helst förbättring. Jag har inte, och förhoppningsvis kommer jag inte att gå på allt. Det har jag vare sig lust eller råd till. Däremot är jag övertygad om att många friska personer, kan hålla sig friska längre med hjälp av en del tips och råd från förespråkarna för alternativ medicin.


Nina Drakfors: Vilken alternativ medicin syftar du på som man ska vara försiktig med att sprida vidare? När det gått så långt som till kroniskt sjuk är synd och som jag skrev i inlägget så markerade jag att man ska förebygga ohälsa.

länkarna i inlägget är läkare och Lena.Kristina är spykolog. De visar ett annat alternativ. Sanna Edhin har fått ta mycket skit men hon står på sig och har hjälpt massor av människor. Men vilket alternativ medicin och behandling syftar du på som man ska vara försiktig med att sprida vidare? Det går ju inte att debattera vidare när jag inte vet vad du syftar på...eller hur. För man kan inte bunta ihop allt i en bunt.och de flesta alternativ som jag gjort, kostar inte så mycket och kan göraas själv.. I tidiningen vetenskap 2000 skriver läkare osv om olika alternativ som de vill förmedla, köp den tidningen! ett mycket bra tips.


I Frankrike kan du få välja mellan en homeopat eller traditionell läkare, det är väl intressant?

Jag har arbetat i den branschen och jag har haft en fv som sa sig vara "medium". 99 % av det du tipsar om har inte nån vetenskapligt bevisad effekt. Tex tarmsköljning.

Sant & falskt om tarmsköljning

http://www.expressen.se/1.109901


Nina Drakfors: ok, har du sett det som kommer ut från en tarmrengöring? Jag har det, efter tre veckors fasta och lavenemang(för att se till att tarmen är tom på avföring) innan själva tarmrengöringen. det kom ut massor och det stank. Våra tarmar är som rör som samlar slagg och detta slagg lägger sig runt i tarmen och förhindrar att det blir ett optimatiskt upptag av näringen vi äter. Att få bort det är bara av godo. För mig spelar det ingen roll om det är vetenskapligt bevisat, jag har testat och det var ingen kul syn av det som kom ut och den stanken, jösses, det räcker för mig att ha varit med om det för att vilja få bort det från min tarm. Sedan kom sig effekten att jag blev piggare och det var inte så illa.

Du vet väl att alla branscher inite är perfekta? Eller är alla poliser bra eller alla socionomer? osv...Om du jobbat i denna branch så har du tips på något som fungerar eller är allt skit?

Men herre djävlar... Nina!

Ok... det här förklarar en hel del... om du tror på allt det där... då säger det en hel del om varför då är så inbitet oresonligt och vägrar lyssna på fakta om kärnkraft. Du är ju fullständigt urspårad människa!

Varför talar inte lägare om att vara "försurad" i kroppen? Därför att hade de gjort det hade de förlorat licensen på en gång för att de förordat kvacksalveri, vilket är förbjudet enligt lag. Det du länkar till är rent bedrägeri Nina. Det finns ingen vetenskaplig grund för de här olika "behandlingarna"

Men varför bryr jag mig... jag atalar med människan som tror att solpaneler ger energi när solen inte lyser och att vindkraftverk kan ge energi 24/7... 365 dagar om året. Självklart tror du på sådant här dravel då också.


Nina Drakfors: ok omo det är bedrägeri varför gör ingen nått då, kanske en uppgift för dig. Bara genom ditt tal kan jag veta att du är försurad, hahaha. Positivitet brukar komma med en hälsosam kropp.

Vilka behandlingar syftar du på?

Vad lustigt att mina solfångare fungerar 6 månader om året, och du påstår annat jag förmodlar att du har egen erfarenhet som jag?

Vad lustigt att min granne bygger vertikala vindkraftverk som fungerar...och där vet du oxå bättre.

Undra värför regeringen tänker sig att bidra med 60% av installationskostanderna för solceller om det nu är så dåligt som du påstår. du vet väl att vi kommer få fler solodagar inom framtiden.

Men visst fortsätt du kämpa för mer kärnkraft så kämpar jag och socialdemokraterna för de förnyelsebara alternativen.

Angående kalkning, varför kalkar vi sjöar? Du vet väl hur mycket vatten vi innehåller och om detta vattnet är försurat istället för basiskt? vad händer då med de inre organen? Du kan fråga läkarna om detta om man ska vara försurad eller basisk i kroppen..jag vet vad jag föredrar för att inte mina organ ska ligga i en försurad miljö. detta kallas framtid en sådan enkel sak kommer spara massor av pengar för sjukvården om man ser till att hjälpa människor att vara basiska och förebygga psykisk och fysisk ohälsa. Du står för de gamla alternativen jag lyssnar på de läkare som vill annat. En av mina favorit läkare sa att han hellre ville skriva ut medicin på mat istället för tabletter men han menade att vi är inte där ännu.

Med din inställning lär vi vara kvar i pillersamhället tills jorden går under, jag vill annat.

Nina, snälla... det enda du gör just nu är att förnedra dig själv något så enormt så det går knappt att förklara. Det är pinsamt att se dig dra paralleller mellan människokroppen och en insjö(!).

Detta är också farligt. Att fippla med kopps-kemin utan att ha koll på var du ligger i dina värden är direkt farligt. Min fru Marlene är sjuksköterska. I hennes jobb ingår att hålla koll på patienternas pH och deras elektrolytbalans med kalium, natrium, kalcium och mer. Jag ringde henne nu om detta. Hennes reaktion på detta var "Jag skulle ju aldrig börja stoppa i mig massor med kalk utan att veta mitt kalciumvärde".

Elektrolytbalansen i kroppen är viktig att hålla koll på, ja. Men att förutsätta att bara för att du mår lite smådåligt att du har en kalcium-brist är befängt! Börjar du sätta i dig det här utan att veta vad ditt kalciumvärde egentligen ligger på kan du lika gärna råka sättta dig i ett tillstånd av hyperkalcemi!

http://en.wikipedia.org/wiki/Hypercalcemia

Nina, förstå att du är ute på sanslöst tunn is! Snälla, jag ber dig... för din egen skull: sluta lyssna på varenda crackkpot där ute. Börja tala på de som faktiskt kan något istället för att blint förutsätta att bara något bryter mot normen så är det bra. Du kan *skada* dig själv om du fortsätter så här.

Och vad gäller tarmsköljningen... *självklart* stinker det om du börjar dra ut saker som inte är färdigsmälta! Att det luktar har ju *inget* att göra med om det är slagg eller inte. Om du drar ut ej färdigsmält mat så kommer den garanterat att stinka, speciellt(!) om du bråkat med bakteriebalansen i magen, vilket tarmsköljning gör.

Så Nej, nina, du har inte sett ett endaste dugg. Du har låtit dig grundluras av skojare. Gå till en riktig läkare och fråga om det.

Nej just ja... alla läkare är ju med i Den Stora Konspirationen som håller tillbaks Det Som Funkar™ för alla läkare vill ju att du skall vara sjuk så att de har jobb...

Att dessa skojare sedan lurar dig på pengar... det reflekterar du inte för en sekund över.
Teorin om syra/baser är inte allmänt accepterad hos forskarna, även fast det finns flera forskare som stödjer den, det är dock en teori som kommer mer och mer. Det som är intressant är att "bevisningen" brister i det teoretiska, men fungerar bra i det praktiska. Dessutom är det så att många av de tipsen läkare kommer med för enskilda åkommor bygger på samma behandling som en försurad kropp, med skillnaden att det läkarna föreslår bara hanterar symptom, inte grundorsaken till symptomen vilket i många fall är försurning. Speciellt i västvärlden är detta ett problem, dock är läkarna inte speciellt insatta i detta. Sen är det som vanligt att folk alltid är skeptiska, vilket är förståeligt, men det finns faktiskt en skillnad här, och det är att syra/bas teorin inte bygger på någon mirakelmedicin för att få folk att gå ned i vikt.

Dessutom finns det forskning på att exempelvis vegetarianer löper lägre risk att få cancer, vilket enkelt skulle kunna förklaras med syra/bas teorin eftersom att vegetarianer får i sig mer basisk föda vilket leder till en miljö där cancern inte klarar av att överleva om man har en "bra" balans mellan syra/baser. Det intressanta är också att naturen fungerar på exakt samma sätt.


Nina Drakfors: för mig blir det så självklart att vilja ha en basisk kropp när man består av så mycket vatten som vi gör och vi kalkar våra sjöar, så varför inte kalka kroppen.

Men det är som du säger en skepsis som är sund, för man ska vara kritisk men man ska oxå vara nyfiken och ifrågasätta läkare och läkemedlesindustrins herravälde över våra tankar.

Jag kör nu med kalkning och genom ph.stickor så ser jag att mitt ph blir bättre. kul, alltid roligt att se resultat.
har du fler bra tips så länka gärna. må gott nina
Nina, ursäkta, men jag tänkte inte på, alt såg inte, att du skrev förebygga ohälsa- För där tror jag att man kan vinna mycket genom många olika alternativa metoder. Och det är ju alltid bra att slippa äta en massa mediciner.
Sund kost och regelbunden motion är kanske bland det allra bästa.
Tarmsköljning? Det använde man sig av på Österåsens hälsohem för många år sedan. Nu har man slutat med det, men jag vet inte varför.
Länk till Österåsens hälsohem http://www.osterasen.com/


Nina Drakfors: Instämmer sund kost och motion huvudkomponenter, ett problem bara med kosten är att den innehåller så mycket Sk..i..t. och att vi tex äter så mycket mat som har en försurad effekt men som du säger att kunna undvika alla dessa piller genom att förebygga är vad som vi ska satsa på. Jag har gjort hawaiisk tarmrening och det var en av de häftigaste saker jag gjort. Jag kan säga att det var ingen Av-F som kom ut utan tarmplack, vill du se bilder så kan man söka på tarmplack på google så får man se vad det är för skit vi har i tarmarna. Själv har jag fina bilder från mitt tarmplack som jag i tid ch otid visar till alla....ha det gott
"för mig blir det så självklart att vilja ha en basisk kropp när man består av så mycket vatten som vi gör och vi kalkar våra sjöar, så varför inte kalka kroppen. "

Varför? Därför att en insjö är bara vatten... en kropp är väldigt mycket mer än bara vatten. Att dra paralleller mellan en insjö och en människokropp är ungefär lika fånigt som att dra paralleller mellan en sandstrand och en dator. Att en dator har chip av kisel och att sand mestadels består av det ämnet har inte med varandra att göra. En dator och sand är inte samma sak. På samma sätt är inte en sjö och en människokropp samma sak. Hur kan du ens dra parallellen?

Kroppens pH hålls inom ett snävt område, mellan 7.35 och 7.50 i blodet. Kalkning av sjöar har som mål 5.6 till 6.3... inte ens i närheten av människokroppens pH nivåer.

Både att bli för sur och för basisk innebär allvarliga hälsoeffekter. Att vara för sur sesulterar i acidos... att vara för basisk resulterar i alkalos. Alkalos kan medföra...

"Metabolic alkalosis is usually accompanied with hypokalemia, causing e.g. muscular weakness, myalgia, and muscle cramps (owing to disturbed function of the skeletal muscles), and constipation (from disturbed function of smooth muscles).

It may also cause hypocalcemia. As the pH of blood increases, the protein in the blood becomes more ionised into anions. This causes the free calcium present in blood to bind strongly with protein. If severe, it may cause tetany (alkalotic tetany)."

Du kan alltså få mycket allvarliga kramer av att ha för mycket kalcium i blodet.

men igen... varför bryr jag mig om att berätta detta för dig? Eftersom detta säger emot dina "alternativa" behandlingar så är det givetvis fel. En kropp, en insjö.... pfft... samma sak. Vatten som vatten... Nina Drakfors vet bättre än världens alla läkare, kemister, biologer, biomedicinare... en kropp är en insjö, så det så.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM