TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Får väl hoppas att kulturministerns oförmåga att betala tv-licensen i varje fall kan leda till att den nyliberala ministern inte vågar att göra slag i saken att fördärva public service. Förhoppningsvis kommer denna affär får till följd att fler journalister kommer att bevaka regeringens hantering av publicserviceföretagen SVT, UR och SR och det är bra för den senaste valrörelsen visar att Public Service behövs i debatten.

 

Men visst är det betungande att ha ministrar som vägrar att betala skatt när de anlitar hemhjälp och vägrar att betala tv-licens. Vad kommer härnäst. Obetalda dagisavgifter, eller de har förresten säkert inga dagisavgifter, då de säkert föredrar att deras barn ska uppfostras i hemmet av underbetald arbetskraft.2006-10-11, 22:43  Permalink


Hon har ju idag meddelat att avtalet med SR och SVT bara kommer att löpa på 3 år och inte på 6 år så inte är Public Service räddat!


Joakim Jonsson: Tyvärr har du nog rätt, men förhoppningsvis finns det en större chans att opinion väcks mot kulturministerns planer.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.