TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Såg att Carin Jämtin blir socialdemokratins första namn i Stockholm. Bra val, samtidigt som jag kan tycka att arbetarekommunen gör lite för lätt för sig om den enda åtgärd efter valet är att sparka Billström och sätta in Jämtin. Socialdemokratin behöver göra ett starkt val i huvudstaden 2010 för att Sverige ska byta regering. Genom att ta in Carin Jämtin finns förutsättningar för detta, men det krävs också att hela partiet funderar igenom vad som gick snett i valet och som vi går att rätta till de närmaste fyra åren.

2006-10-10, 20:56  Permalink


Hej!

Tack Joakim att du väcker diskussionen" Lite märkligt känns det dock när Bosse Ringholm står i teve och talar om "sitta länge" och "förnyelse". Han är arbetarekommunens ordförande i Stockholm - vilket ansvar har han och hur länge ska han sitta i riksdagen?? Borde inte förnyelsen börja med att han själv tar ansvaret och avgår. Är det någon som stått för träighet och skandaler under mandatperioden är det Ringholm.

Märkligt att det alltid är kvinnliga ledare som betalar priset och ska "förnyas". Gubbar och män blir alltid kvar! Låt Billström stanna och ge henne för första gången lite stöd - varför inte genom att förnya på ordförandeposten och i den inavelkultur (par styr) som finns i Stockholms arbetarekommun?

M v h

Intresserad blogg-läsare.


Joakim Jonsson: Jo, jag kan hålla med om att mycket är märkligt i arbetarekommunen i Stockholm. Problemet är dock inte Bosse Ringholm, som under sin tid har försökt att få ordning på arbetarekommunen. Istället är problemet att det finns alltför människor i vår rörelse som försörjer sig på politik och inte kan tänka sig att stiga åt sidan och ta konsekvensen av det usla valresultatet. Detta gäller dock inte Carin Jämtin, som är ett lysande undantag. Hon har en fantastisk förmåga att lyssna och bra politisk kompass, vilket borgar för framgång.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.