TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag måste medge att det ibland kan kännas ganska ensamt att argumentera för att det måste byggas fler hyresrätter i Sollentun. Med undantag för socialdemokraterna i styrelsen för Sollentunahem, verkar bolaget inte särskilt bekymrade för att de inte har färdigställt en enda lägenhet på år och dar. De kommer inte att göra det i år heller trots att bostadskön växer fort (Stockholmsregionen växer med minst två SL-bussar per dag, eller med ett Malmö på tio år) och bostadsbristen blir värre för varje dag som går. 


Moderatmajoriteten i Sollentuna verkar inte heller bryr sig om att över 40 000 stycken står i bostadskön i Sollentuna. 


Det finns dock hopp. Häromdagen kom beviset att sången ”You´ll Never Walk Alone” som sjöngs av Gerry & the Pacemaker faktiskt gäller även i Sollentuna. Hyresgästföreningen hörde nämligen av sig och ville att jag skulle skriva om Socialdemokraternas syn på att bygga hyresrätter i Silverdal och Väsjön och det gjorde jag så gärna. Här hittar ni mitt bidrag på deras hemsida http://www.hgfsollentuna.se/nyheter/331-moderaterna-missar-anne-en-chans-att-bygga-hyresratter-i-sollentuna


Tack Hyresgästföreningen för att ni tar ställning för byggande av fler hyresrätter i Sollentuna. Tillsammans är vi starka och gladast är nog den gamla Liverpoolfanen i mig, som ytterligare en gång har bevisas att den gamla devisen ”You´ll Never Walk Alone” stämmer.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.