TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det här gör mig väldigt upprörd, se http://www.dn.se/nyheter/sverige/overgreppen-pa-festivalen-i-stockholm-rapporterades-aldrig-vidare/

 

 Övergrepp är alltid fel och ska alltid rapportertas vidare och har inget med etnicitet att göra, det är män som begår allvarliga övergrepp på kvinnor och det har inget med etnicitet att göra, se http://www.expressen.se/debatt/svenska-man-har-inte-battre-kvinnosyn/


Det blir inte bättre när polischefen  Peter Ågren enligt citat säger ”Det här är en öm punkt, vi vågar ibland inte säga som det är för att vi tror att det spelar Sverigedemokraterna i händerna.” Jag tror att det är tvärtom. Genom att vara öppen med att övergrepp mot kvinnor aldrig är rätt formar vi ett bättre samhälle, där ”män som hatar kvinnor” inte får sätta dagordningen.2016-01-11, 10:08  Permalink
Andra bloggar om:  


I det här fallet har det visst med etnicitet att göra. Afrikanska och Arabiska och Afghanska män utför sexattackerar mot Svenska kvinnor. Det är bara invandrare som utför gruppvåldtäckter i Svetige och Norge. Sverige hade ett fall med svenskar på 1960-talet.

Frågan är vad den värdelösa feministregering skall göra åt saken? Dölja saken som DN? Anklaga alla som inte accepterar att bli våldtagna för radistnazistfascister?

Slovakien stoppar all invandring av muslimer efter sexattackerna i Köln för att skydda sina kvinnor. En regering som tar ansvar för sina medborgares säkerhet. S skiter i fullständigt i svenska folkets säkerhet och trygghet, det viktigaste är livstidsförsörja ekonomiska migranter och de har rätt till sin egen våldtäktskultur och vi svenskar måste anpassa oss till muslimers kultur.


Joakim Jonsson: Tack för att du läser bloggen, Johnny, men du ligger så nära hets mot folkgrupp att jag inte kan publicera allt du skriver. I det här fallet gör jag ett undantag och hoppas att du har läst på så mycket i frågan nu att du inser att det inte handlar om etnicitet, utan om män som hatar och de finns tyvärr i alla kulturer. Det finns många artiklar från tjejer som på olika ställen på nätet har vittnat om detta. Hoppas du och jag i alla lägen pratar med våra barn och andra män om att detta inte är ok och vill jobba mot detta. Alla människor oavsett kön eller vilken kultur de kommer ifrån ska ha rätt till sin egen kropp.
Du noterade inget mönster mer än det enligt dig var män som gjorde detta? Hur klarar du din vardag?


Joakim Jonsson: Min vardag klarar jag bra, delvis beroende på att jag jobbar mot fördomar och istället försöker träffa andra människor för att förstå hur de tänker. Hoppas även du gör detsamma och är tydlig mot alla att det inte är ok att behandla andra människor på ett sådant sätt.
Det är larvigt det du skriver. Desperat på något vis.
Det är två extrema kulturer som möts. Den Svenska och den Arabiska. Det har allt med etnicitet att göra.
Du är ju själv man. Har du talibanmentalitet?

Polisen funderade på att dela upp publiken efter kön men avstod. Det hade kanske medfört publicitet vilket man gjorde allt för att undvika. DN som mörkade detta, skyller nu på att polisen mörkade det.

Sanningen är att alla som hjälpts åt att mörka vilka som ligger bakom sextrakasserier och gruppvåldtäkter är skyldiga till att underlätta för förövarna.

Jag trodde att ni hade lagt naiviteten bakom er.
Joakim Jonsson: Jag har haft förmånen att träffa många olika människor från olika kulturer genom åren och min slutsats är att vi i själva verket är ganska lika. Vi vill leva i frid och frihet och kunna obehindrat umgås med våra vänner och familjer, samt en vilja att var med och skapa ett bättre samhälle. Sedan har jag träffat människor från olika kulturer som är otrevliga, oförskämda och elaka, men dessa människor finns i alla samhällen.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.