TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

för att hon begär avdrag för hushållsnära tjänster. såg t o m att statsminister (eller FRA-mannen) skällde på sossar som gör avdrag för hushållsnära tjänster. Detta känns märkligt av flera skäl.

 

För det första känns det lite desperat om vår statsminister i sin iver att ta bort fokus från hans misslyckade politik, nu ägnar sin tid åt att kommentera andra politikers skattedeklaration.

 

För det andra tror jag i varje fall att en majoritet av befolkning faktiskt förstår att även politiker har rätt att utnyttja sin lagliga rätt till avdrag, framför alternativet att vi ska ha olika skattesystem för olika människor. De som sympatiserar med det sistnämnda bör tänka ut hur ett sådant system skulle utformas. Skulle ex vis Reinfeldt och hans borgerliga bröder ha portats från de statlia museerna under förra mandatperioden? Moderaternas ovilja att föra en radikal kulturpolitik är ju tydlig, men vore det ínte långt att porta dem från museumbesök med hänvisning att de var emot avgiftsfria museumbesök.2008-06-27, 13:38  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.