TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Har naturligtvis med stort intresset följt fotbolls-EM och kan så här innan finalen summera att Sveriges insats var godkänd.

 

De gjorde en dålig match mot Ryssland, men att spela 1-1 i 92 minuter mot de blivande Europamästarna Spanien (för nu tror jag de vinner) kan ju inte betrakats som fiasko. Trots detta var en enig kritikerkår överens om att Lagerbäcks dagar som förbundskapten var räknade. Nej, jag tycker Lagerbäck ska fortsätta med sitt vinnande "sosserecept", där kollektivet (laget) och individen (läs zlatan) i ett samspel skapar fotboll, som kan leda till WM-final 2010. Läs förresten Fokus intressanta reportage om Lars Lagerbäck, se www.fokus.se2008-06-27, 13:13  Permalink
Andra bloggar om:  


Jag kan: <a href="http://www.karlsson.at/texter/klippis/foppoll.html";>Lysande insats av fotbollslandslaget.</a>

Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.