TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Ena dagen utskälld och missförstådd av media. Andra dagen hjälte i landslaget. Jag kan verkligen förstå att Zlatans relation till svensk media är något ansträngd. Men nu är allt bra, i varje fall fram till lördag.

 

Medias oförmåga till nyanser är ju ingen nyhet, men för er som vill läsa en nyhet som inte handlar om fotboll rekommenderas www.mitti.se och klicka på Sollentuna.

 

På insändarsidan framgår nämligen oppositionens syn på Sollentunahems framtid, där vi skriver att vi vill prioritera nybyggnation framför borgarnas utförsäljningsplaner. Det finns naturligtvis många skäl till detta, men det viktigaste  framgår av förra veckans artikel i samma tidning, där det berättas om en kvinna som har stått i bostadskön i Sollentunahem i över tio år, men som ändå inte får en bostad. En sådan lång kötid är oacceptabelt. Det bästa sättet att minska ned den är att bygga fler hyresrätter i kommunen. Därför vill vi från socialdemokraterna bygga fler hyresrätter som kan fördelas ut i intressekön. Mot detta står moderaternas alternativ som innebär färre lägenheter att fördela ut till de som står i bostadskön och fler som ska säljas till hugade spekulanter.

 

Kopplingen mellan Zlatan och bostadspolitik kanske inte är direkt självklar, men han är ju en god representant för alla de som har växt i ett hyreshus i Sverige och som nu får chansen att visa upp sig på fotbollsarenor runt om i Europa. För att fler ska få den chansen krävs att vi röstar bort dem i valet år 2010 som står för nedrustning och utförsäljning av hyresrätter och röstar in sossarna som vill skapa fler hyresrätter och en bättre bostadsmiljö för alla i Sollentuna.  2008-06-11, 09:39  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.