TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Långa promenaden blev det idag, dvs. över Sörfors som tar lite drygt 4 timmar. Då hinner man med många tankar. Som t.ex. varför Reinfeldt inte väljer att kicka kulturministern? Det är nog så att hon ska genomföra en högerpolitik på kulturen, TV och Radion.

 

Tempot ska nu höjas lite. I morgon har vi lilla partnerskapet som snart ska fatta beslut om tillväxtprogrammet. Kort om tid och svårt att förankra men vi har lyckats hyfsat i remissarbetet. Vi ska också se hur vi ska gå vidare med konstnärligt campus. Jag tror på en väg som går att komma fram med, utan att hela alltet gungar. På fyra år vill rektor ha det klart och det borde gå.

 

I torsdags var det intressant att se vilken utveckling man har på Indexator i Vindeln. Det finns framtidstro men inte är dom intresserad av att få en skolpolitik som folkpartiet vill ha. De vill att eleverna ska ha bra kunskaper i bland annat matte och skolministern har nog aldrig varit ute på företag så att han vet vad företagen behöver.

 

Vi ska nog också få till stånd ett av de fem centra som friidrotten vill bygga upp i landet och vi får söka med full kraft var anläggningen ska ligga. Inne på gamla I 20 Vildmannavallen behövs för framtida arbetsplatsområde och det ser också friidrotten.

 

Både torsdag och fredag blev det också promenad och på kvällen fick man sitta och njuta när Löven tvålade dit Leksand. Jag tycker dom var usla snarare än att Löven var kanonbra.2006-10-15, 23:19  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM