TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Regnet förstörde promenaden i går liksom Telia. Att ha ett dof abonnemang och gå in och radera mailen via datorn finns det ingen som helst tid till.

Ön
Märkligt när man namnger en bebyggelsekaraktär som Large när det är som bebyggelse väst på stan. Långt lägre än på K4. Det går säkert att hitta en lösning där bykaraktären finns kvar, vilket visas i alla alternativ, även om dom som bor där vill att man ska göra något som enbart är till för dom. I alla fall om man ska tro den bilaga som gick ut i höstas.

Reportrar
Tänk om dom bara ville försöka förstå. När det finns dom som inte skiljer på vad som är politiskt samarbete och vad som är valtekniskt samarbete. Hur ska TV tittarna då kunna få reda på vad som är sant och ren lögn?

Mobilisering mot narkotika
Karlstad ska få reda på hur vi jobbar drog- och alkoholförebyggande i mobiliseringen mot narkotika. Vi har en modell där jag som kommunstyrelsens ordförande också är ordförande i Brå. Det ger signaler om att det är en viktig fråga, men brottsbekämpning är inte bara en fråga för samhället. Även föräldrar måste lära barnen vad som är rätt eller fel.

Hagamannen
Hagamannen fick sin dom fastställd i hovrätten och det känns, från att man kommer utifrån och inte varit delaktig i processen, som rätt. Det vore bra om det nu kunde vara kriminalvård för den personen och historia för oss andra.

Studentkårerna
Studentkårernas ordförande ska jag möta idag och då kommer vi att diskutera en del frågor som vi haft förut. Kommuniceras datanät och priser, hyresnivåerna och busspriser. Jag hoppas att det inte blir om bristen på bostäder, för det ska vi nu ha byggt bort. Däremot gäller det nog mera de olika priserna och här gäller det mera att de ska ha rimliga studiemedel och lån som innebär att studenterna har råd att leva på det. En kommun ska ju egentligen behandla alla kommunmedborgare lika. Jag tycker vi bör fortsätta som årets studentstad. Vem skulle kunna utmana oss? Vi vinner i Umeå håller.

Löven
Löven må väl visa Hammarby vart skåpet ska stå i kväll i Sky Com arena.2006-10-04, 08:24  Permalink


Läst och tagit del!
Folke Andersson
Grattis nu blev du rik också!
Såg jag på TV!
Folke Andersson
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM