TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Efter sluträkning av rösterna ska allt arbete gå vidare tills nya ledamöter utsetts. Visst finns det ledamöter som känner sig kallade och många tror att jag bestämmer, vilket är helt fel. Vi har en valberedning som jobbar fram förslaget och mitt enda krav är att man ställer upp och arbetar som ett lag, högt i tak tills vi fattat beslut, sen är det som gäller. Det är bara en viss tidning som tycker det är fel sätt när det gäller oss men som i övrigt gäller andra partier.

Fullmäktige idag
Vi har fullmäktige idag. Det är få ärenden och inga stora frågor, dessutom är det inga nya interpellationer, bara två gamla. Det skulle ju inte göra något om vi kan ha ett kortare möte någon gång under mandatperioden.

Presstöd
Det blir intressant att se om det kommer att finnas ett presstöd i framtiden. Centerns roll i alliansen blir spännande att följa då flera av de andra partierna vill ta bort det och därmed skapa ett ännu starkare monopol. Vi har ju sett av annonserna i tidningarna att folkpartiet haft mycket kraftiga rabatter, annars har man inte kunnat annonsera så som man gjort. Däremot har man inte via tidningarna lyckats få ett större förtroende hos väljarna.

Folkpartiet
Spionskandalen får ny näring även efter valet. Nu har den unge pressekreteraren i ungdomsförbundet börjat tala ut. Jobb och resor som fringisar om han själv tar på sig ansvaret. Självklart visste partiledningen om detta.

Fotbollen
Så var UFC:s saga all och de får ta nya tag för att komma tillbaka. Däremot är det att gratulera UIK:s damer för deras uppträdande i landslaget. Någon gång borde väl svenska fotbollsförbundet lägga hit en damlandskamp. Nu när konstgräset äntligen är godkänt.2006-09-25, 07:15  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM