TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Tack

Det har gått 6 dagar sedan valet och alla röster är nu sluträknade. Det känns roligt hur det har gått i Umeå och alla de personröster jag fick, det känns skönt med förtroende och jag vill säga ett stort tack till alla som har gett mig det.
 
Ishockey
Löven ser ut att vara på rätt väg genom att föra fram spelare ur de egna leden. Det är en sak som jag saknat över alla år. Varför ha en ungdomsverksamhet om ingen får gå vidare för ingen ska inbilla mig att Umegrabbarna har sämre förutsättningar än andra, i så fall är det tränarna.


Fotboll
Jag vill också säga grattis till UIK, ni är det verkliga affischnamnet för Umeå. Nu har man också efter många år lekt färdigt med oss om konstgräset. Men för damfotbollen så skulle det vara roligt om UIK även haft ungdomsfotboll.
 
Politik
Nu får vi väl snart börja se vilken politik alliansen kommer att föra. Jag hoppas bara att Maud lyckas bättre med sitt politiska ledarskap än vad hon gjorde som ledare för hushållningssällskapet.


Vi har fullmäktige nu på måndag på stadsbiblioteket dit man är varmt välkommen att komma och lyssna.
 
Extrema partier
Jag har fortfarande svårt att förstå hur folk resonerar när man ger sin röst på ett extremt kommunistiskt parti som offensiv. Samtidigt har jag också svårt att förstå hur man kan rösta på ett sånt extremt högerparti som Sverigedemokraterna. Jag hoppas bara att väljaren sätter sig in i vilken politik de olika partierna ska driva.2006-09-23, 19:30  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM