TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Nu är själva kampanjarbetet över och valsedelsutdelning i röstlokalerna kvar.Stämningen har varit god och det känns inte som om att vårt förtroende är så lågt som undersökningarna visar. Däremot känns det som om folk i allmänhet inte tror att alliansens försämringar drabbar dom, oavsett om det gäller högre skattesats för pensionärer än de som jobbar osv. Man tycks även tro att de reformer som vi lovar kommer. Jag tror att om vi förlorar valet så beror det på samarbetet med miljöpartiet. I valstugorna kommer den frågan ständigt upp och det gäller främst skatterna på drivmedel, gröna skatteväxlingen och allt bevarande av skog och rovdjur. En del verkar inte heller tro att dom en dag blir gammal och behöver vård och omsorg.

                                                                           

FOLKPARTIFUSKET

Folkpartiets dataintrång tycker jag kommit in för lite i debatten. Att vara politiker är ju inget jobb utan ett förtroendeuppdrag och att ta sig in i andra personers datorer är så skamligt att det inte finns ord för detta. Ingen bör tveka om att Lejonborg inte visste detta. En partisekreterare är ju den högra handen för partiledaren. Undra också hur mycket Britt-Marie Lövgren visste om. I morse fick vi ytterligare ett bevis.

 

Travet gick så där med 6 rätt och kvar till sista. Rosutdelningen har också upplevts mycket positivt.2006-09-16, 23:57  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM