TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag har varit med länge i politiken och alltid förundrats över och på vilket sätt man väljer ut vad som ska granskas. Vissa undkommer all granskning och får i stället media att bli budbärare för sin politik. Jag ska ta ett litet exempel. Maud var chef för hushållningssällskapet i Västerbotten ett antal år. Hur det sköttes finns många bevis för och även vittnesmål från personalen. Minns jag inte fel gick en del kvinnliga företagare i konkurs. Det skrev endast några få rader om detta i VK och känslan var att en fortsättning stoppades, eller bromsades upp. Många andra offentliga personer har gått igenom en mycket hårdare granskning. Nu är inte jag motståndare av att man ska granskas, men visst vet jag varför ledarsidan gick till kraftiga och smutsiga angrepp på mig, moderaternas gruppledare liksom centerns när vi byggde om vår huvudarena för fotboll och friidrott. Likaså när jag tog kraftigt avstånd från militanta veganer som hotade folk, skedde detta. Detta har jag berört i en tidigare blogg. Min undran är dock om vi granskas på samma sätt oavsett partitillhörighet och funktion, samt vem som granskar media och inte minst ledarsidor?2006-09-13, 11:47  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM