TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Valspurten går vidare men jag måste tyvärr erkänna att det under några dagar inte har blivit något promenerande - för det har varit saker att göra både tidig morgon och sen kväll. Gårdagen var full av möten med människor runt torget och i Holmsund.

Det går inte att undvika att tänka tillbaka i tiden när man ser Fälldin och påminnas om hans starka engagemang mot kärnkraften. 'Jag dagtingar aldrig med mitt samvete' uttryckte han sig med skärpa. Man funder om taktiken med honom efter kusten just nu beror på centerns helomvändning i kärnkraftsfrågan. Han ska helt enkelt ställa upp och rädda kvar en del kärnkraftsmotståndare i centern. Minns jag inte fel - så sprack en borglig regering på den frågan. Andra frågor Fälldin drev var 400 000 nya jobb. Resultatet av Fälldins politik blev oreda och massarbetslöshet, företagskriser som Åsling skulle reda ut, större kriser och stora budgetunderskott. Men många tycks minnas honom som en mysig gubbe, alltid med pipan i hand. Avundsjuk blir man på hur mycket positiv media han får nu, han som ställde till med så mycket problem för svenskarna.

En tisdag börjar precis som alla andra tisdagar, då jag och Britt-Marie träffar Jan Björinge som är stadsdirektör och Agneta Flume (som håller i alla papper som rör framtida ärenden, med full koll). Vi har också kommunstyrelse, där yttrande om diskrimineringslagstiftning känns viktigast. Dvs. att få en lag som inte ger mer byråkrati och som inte heller får innehålla regler så att en kommun ska kunna bli dömd till skadestånd om en minoritet som Kd:s Helén Edlund har en avvikande hållning i ett adoptionsärende.

Varje morgon förvånas man av folkpartiets spionage mot oss. Det kommer nyheter varje dag och jag förstår att folkpartiet vill få bort frågan. Jag som i min vildaste fantasi trott att man i alla fall skulle vara ärlig, och att motsättningar finns i åsiktsskillnader. Dom måste bli svåra att samarbeta med för alla. Nu skyller man allt på killen från ungdomsförbundet. Men ska man tro honom och journalisten så var det partitoppen som ville att tidningar skulle jaga skandaler. Liberala Expressen har därigenom visat sitt rätta jag.

Så här ser min dag ut, i alla fall delar utav dagen. Resterande tid kommer jag med stor sannolikhet att vara ute och prata med folk.


2006-09-12, 07:59  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM