TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Gårdagens vallunk var spännande. Barbro Holmberg gör ett bra jobb och ger mycket tid till att prata med folk. Jag hade också aktiviteter med studentförbundet och jag hoppas att de tips jag gav till utrikespolitiska föreningen kommer till nytta. Kvällen var en femetta med ett mycket välbesökt möte på Ersboda och det är klart att temat, välfärd går före skattesänkningar, sitter perfekt. Och att hinna se sista perioden när Löven slår Modo var också en fullträff.

Dagen den börjar som vanligt strax efter fem med tidningsläsning och nyheter. Analysen av Lejonborg utfrågning ser jag, men ingen ska då inbilla mig att inte partisekreteraren, den högra handen, inte har talat om något, sen har det inte samma genomslag längre. Kan en sådan man vara ledare och stadsråd, men man dammar av en som ska sluta, och centern tar också fram en riktig föredetting, Fälldin, kärnkraftsmotståndaren nr 1 som ska åka runt med Maud och behålla kärnkraften.

Jag förstår inte hur media bedömer nyhetsvärdet. Att jag inte har tid att möta Sellström slås upp i VF, Hörnestig nappar. Sellström har ett syfte och det är att jag ska ge honom draghjälp. Vad styr egentligen valet av valbevakning? Radion väljer ett område som jag inte fått några frågor om i valrörelsen. Sedan kan jag inte heller undgå att VK:s upplägg om valbevakningen i Umeå känns som ett ställningstagande i en viss riktning. Det har jag fått många samtal om.

Vi får dessutom snart besked om problemet för vårt konstgräs äntligen lösts. Jag tycker hela affären känns som om att man först vill stoppa UIK:s framfart och sedan konstgräs. Idrotten verkar ha en riktig myglarkultur på yttersta elitnivå.

Idag är det en hel del valarbete under paraplyet och invigning av kommunhörnan. Ska bli intressant att se hur detta kommer att fungera framöver. Jag tror på iden att finna nya vägar i centrala lägen där Umeåborna kommer närmare åt sina frågor.

Ikväll bär det av till stugan för imorgon sätter vi igång att plocka potatis. Travet missar jag då jag har satt 75 kg potatis som ska upp och mandel också. Kanske väl tidigt att ta upp men nästa helg är det omöjlig, och hjälptrupperna finns. Om 14 dar och sista helgen i månaden ska vi fira Wasas 400årdag. Har tyvärr inte möjlighet att vara där samtidigt med Kungen och Drottningen nu på onsdag. Dom är där för att närvara. När Wasa stad bildades var det en del av Sverige. Men sista helgen åker vi över en delegation.


2006-09-08, 10:20  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM