TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Igår blev det ingen annan promenad än hem från återinvigningen av universum. En trevlig tillställning och ett givande samtal med VD för akademiska hus, f.d. M kommunalrådet i Malmö Joakim Ålen och rektor Göran Sandberg om områdets utveckling. Att akademiska hus ska ha monopol på lokaler för näringslivsverksamhet inne på campus känns däremot inte rätt, en uppfattning vi framförde.

Sedan blir jag så trött på att höra att en del tror vi bestämt oss vart badet ska ligga. Så är det inte, dom blir förvånad då jag säger att vi inte tagit ställning utan måste veta mer innan vi fattar beslut. Tydligt är att vi inte nått ut med detta. Däremot gillar alla de satsningar vi gjort och ska göra på idrottslokaler.

Folkpartiets dataintrång hos oss kommer man inte undan, och inte funderingen över vad som spridits till dom andra partisekreterarna då det gäller valstrategin, och vad visste länets partistyrelseledamöter om detta. En farhåga besannas dock, att reportrar som i den här härvan troligen deltar i kampanjer för det parti som tidningen företräder. Vi får väl se men största förvåningen kommer när jag läser dagens VK och ser att Nikke Gran har fortsatt förtroende för Lejonborg. Det trodde jag inte om Nikke, men gläder mig när VK:s ledarskribent vill rensa i folkpartledningen, men om alla ska bort framgår inte.

Idag blir det valarbete hela dagen inklusive ett möte med Barbro Holmberg. Största delen av tiden blir på universitetet där dom nyanlända tas emot. Tyvärr får jag en krock i kväll då jag tvingas avstå att se Löven mot MoDo då jag i stället ska på Ersboda. Möjligen hinner jag se slutet av matchen, och se om hallen nu är uppfräschad lite.2006-09-07, 07:33  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM