TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

I går fick benen och musklerna hämta sig. Sammanträdesdagen förflöt som väntat med en liten stunds diskussion med socialministern mitt på dagen, samt att följa med på TV om folkpartiets dataspioneri på kvällen, det var gårdagen.

Jag sticker inte under stol med att jag, inte i min vildaste fantasi, trodde något sådant om ett parti som i sitt agerande utåt satt all moral och etik så högt. Uppgifterna som kommit fram visar på att den yttersta partiledningen varit med, till och med Lejonborgs högra hand, partisekreteraren och att man använt kunskaperna med egna utspel bland annat här i Umeå.
Sorgligt för alla ideellt arbetande folkpartister som arbetar för idéerna. Både Britt-Marie Lövgren och Håkan Lind sitter i partistyrelsen men det är säkert helt lönlöst att fråga vad dom visste, även om partistyrelsen bär ansvar.

Alliansen har ju sagt att man har ett mycket tight samarbete och nycklarna i det arbetet är självklart partisekreterarna, så det skulle inte vara otänkbart att de kunskaper som man fått via dataintrånget använts vidare.

Däremot förvånas jag mycket över att inte Maud Olofsson tagit till släggan ordentligt, det brukar hon ju göra och budskapet från henne tidigare är alltid - avgå. Det har hon ännu inte sagt. Jag tror Ågren och andra moderater ler i mjugg och känner att en del väljare med borgliga värderingar kommer tillbaka. Tänk om vi fick diskutera hur vi ska ha med välfärden och dess finansiering istället.

Idag ska jag möta ett företag som säger sig kunna bygga billigt, eller mycket billigt, om man får tro den information jag fått. Får höra om dom är intresserad av att reservera mark. Annars så blir det i överlag en jäktig eftermiddag med den träffen, TV debatt med Ågren som spelas in, invigning av nya universum, och möte med byggjobbarna. Ganska stressig eftermiddag.


2006-09-06, 09:55  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM