TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Söndag är en lugn dag trots valrörelse, då är promenaden bra för tanke framåt och reflektion bakåt.

Det är alldeles för mycket våld i samhället och visst blir man förbannad och ledsen när man hör att barn våldtas, barnvakter och föräldrar misshandlas i samma lägenhet. Det måste ju finnas många skruvar lös och kanske även droger. I Umeå har vi mycket förebyggande arbete och låg brottslighet, men allt går inte att slippa. Debatten av vad som är rätt och fel ska alltid föras.

Gårdagen i valstugan handlade om stort som smått, hur det blir med fotbollsplaner och bilstöd, samt självklart frågan om varför vi är bästa alternativet. Svaret är för mig enkelt, välfärd går före skattesänkningar då all välfärd ska betalas. Känns också bra att redovisa den plan vi har för s.k. seniorboenden som räcker många år.

Sportsligt gick det väl hyfsat för Sverige i fotboll då man vann, och det går ut på detta, men spelet? Zlatan är inte i form, tyvärr. Travet gick som vanligt dvs. utan storvinst så det gäller att ta nya tag och det gjorde jag redan idag under Derbydagen på Jägersro. Jag lovar er att trav är roligt.


2006-09-03, 22:58  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM