TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det är märkligt vilket utrymme folkpartiet lyckats skapa med sitt ställningstagande om en fast förbindelse över kvarken. Det har slagits upp som stora nyheter. Det hade vi redan i vårt handlingsprogram för den här mandatperioden och har drivit det under fyra år och självklart finns det kvar. Jag har själv lyckats få med tillräckligt stort stöd för att få med det i Rup:en, dvs. regionala utvecklingsplanen för länet. Jag kan inte komma ihåg att det har varit en nyhet. Jag bara funderar varför nyhetsvärdet är annorlunda nu.2006-09-01, 09:17  Permalink


Ja nog är världen märklig alltid. Det är inte bara kvarkenbron som man presenterar som "sitt" förslag. Man tycks ju nu ha blivit kollektivtrafikens stora vän och vill värna den. Att de sedan försökte stänga av hela Öst på Stan från busstrafik talas jävligt tyst om.

Som medborgare bör man verkligen fråga sig följande; Om man agerar i opposition som Folkpartiet gör dvs kopierar, är allmänt populistiska och driver en annan politik än vad man säger utåt - är man då ett trovärdigt regeringsalternativ i Umeå?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM