TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

I morgon blir det i stort sett valarbete samt att läsa in lite handlingar för nästa vecka. Jag vet ännu inte vad vi har på dagordningen.

Imorgon ska jag också vara med näringsministern Thomas Östros på bland annat Volvo, med både fack och företagsledning. Då ska jag tala om vad jag tror behövs för fortsatt utveckling av norrländskt näringsliv. Där ingår självklart transportstöd, möjligheter för investeringsbidrag för strategiska investeringar från staten. Jag ska också berätta för Östros vilken stor betydelse en del företag har för hela den svenska industrin tex. Volvolastvagnar, Ålö, Emersson bioteck mfl. Partiet har ju tagit fram strategisk inriktning för tex. svensk fordonsindustri.

De dyra elpriserna är ju ett stort problem för viss typ av industri och vi måste se till att företag vill fortsätta att investera här såsom Volvo och andra.

Att vägsystemet inte lösts är ett annat problem för Umeås näringsliv som bör påminnas om.

Vi ska också skryta om den tillväxt vi har i privata jobb.

Jag kommer också att fundera över varför vi är så dåliga på att skaffa pengar till partiet då vi inte har råd med samma marknadsföring som folkpartiet och trycka tidningar, samt om vi har stora skillnader i rabatter för annonser vilket är ett indirekt stöd från näringslivet

En avslutande kommentar för idag är jag fattar inte att människor ännu tror på kommunistiska revolutionärer eller så är det många som inte vet vilken grundideologi som sekten offensiv utgör. Ingen kommunism någonstans har kommit till makten i helt fria val. Kupper och väpnad kamp har gällt för dem.2006-08-31, 23:52  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM