TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Imorgon kommer dagen med stor sannolikhet att börja som vanligt med tidningsläsning och en koll i mailen. Jag brukar kolla hur lottobolaget har gått, men även Solvallas travresultat granskas en gång till.

Imorgon torsdag ska jag ha möte med Synerco, dvs. det företag som driver nuvarande bad på entreprenad och har goda kunskaper om hur bad bör vara. De har begärt att få träffa mig och då ställer jag upp.

Sedan ska jag hälsa på Volvo Umeverken. Det är alltid lika spännande för att få höra vad man har i kikaren. Hoppas att vi slipper hamna i sådana situationer igen, som när det gäller att få tillbaka det transportstöd som glömts bort att förhandlas in vid EU inträdet. Det var verkligen bra på det sätt som Mässing drog i rätt trådar så att det kom tillbaka, liksom de investeringsstöd som man fick. Jag är helt säker på att det var det som gjorde att man investerade i Umeå och Sverige. Hoppas att det finns några ytterligare guldägg som vi ska arbeta tillsammans med, kommunen, företaget och facket för att fabriken ska utvecklas.

Kvällen ska jag tillbringa på ett möte i Elofssonhallen i Röbäck och innan jag åker dit ska jag se efter vilka idrottsanläggningar vi byggt eller gett bidrag till för att de ska ha komma till stånd under mina drygt 10 år som kommunstyrelsens ordförande.2006-08-30, 22:43  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM