TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Vi utvecklar Umeå så att nya job skapas, det innebär också vågade grepp. Hur det går för partiet centralt törs man nästan inte prata om. Det går åt skogen och det hjälper inte att gå åt vänster för med V har vi fantastiska 30 %. Idag har vi 25,26 när Sjöstedt kommer tar han några till av oss

 

Läs min blogg som handlar om att våga och få förtroende. Det borde sossarna i Stockholm lära sig, under 20 % ska de inte ha något inflytande i parteit2011-12-22, 17:51  Permalink
Andra bloggar om:  


Angående vågade grepp -

"I Umeå, Örnsköldsvik och Skellefteå har kommunerna genom att investera i företaget Sekab förlorat runt 1,5 miljarder kronor på bland annat sockerrörsplantager i Tanzania. Forskare har dömt ut verksamheten som oansvarig och miljöfarlig, dessutom dömde förvaltningsrätten nyligen ut den som olaglig. I Örnsköldsvik togs investeringsbesluten i kommunfullmäktige på ofullständiga, muntliga underlag."

Lennart Holmlund: Det fanns en tid då borgarna i Umeå genom hela klabbet när de under en tillfälighet fick makten mellan 1991 och 1994 införde så kallade etanolbussar. vi var emot och avskaffade detta under en längre tid eftersom det var ekonomiskt oförsvarbart att fortsätta.
Det var de borgliga i Umeå som var etanolens företrädare och främst centern för de har trott att priset på skogen stiger. Forskare i all är men i vissa fall ger jag inte ett rött öre för dem och det beror på att de är de som främst drivit och förklarat etanolens överlägsenhet, du kan inte ta fram en som haft en annan åsikt.
Det finns bara en energikälla som är långsiktigt hållbar och är effektiv och är koldioxidneutarl och det är kärnkraften
Lustigt Lennart!

På socialdemokratiska (bl.a.) hemsidor får man en helt annan bild av verkligheten än den du ger.
Engagemanget i Sekab inleddes 2001 och anledningen till att man slutade köpa etanolbussar var för att de slutade tillverkas.

http://www.nyteknik.se/nyheter/it_telekom/allmant/article24729.ece

http://www.socialdemokraterna.se/Webben-for-alla/Arbetarekommuner/ovik/Var-politik/Fakta-om-SEKAB/

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=109&artikel=477208


Lennart Holmlund: Där har du fel. Etanolen började de borgliga införa 1991 när de styrde senast i Umeå. Det gick att få tag i bussar för Scania tilverkade, men det var under en kort tid det skedde och sedan så återkom etanolbussar. Vi visste redan då att de bidrog till mera utsläpp än disel och betydligt mindre än miljödisel och redan då hade vi överskridanden om luftkvaliten i centrala Umeå
Det är väl bättre att man sänker skatten, än att man som i Umeå förstör skattepengarna på projekt Tanzania. Jag trodde i min enfald, att socialdemokrater jobbade för svenska ungdomar.
Norrlänningar är och har alltid varit lägre utbildade än Stockholmare. Därför kan socialdemokrater styra i Norrland. Det kommer andra tider även där i takt med att folk börjar förstå.


Lennart Holmlund: Det är inte förstört en enda skattekrona på SEKAB för det har inte satsats några skattepengar i det bolaget. Håll dig till sanningen
Umeå har mera högutbildade än de flesta kommunerna i hela Sverige
Läs Jan Guillous krönika idag i AB,där har Ni sossarna i ett nötskal,Ni törs liksom inte opponera Er,Ni bara jamsar med.
Det Ni gör (eller inte gör) i huvudstaden,spills över på hela partiet.Ni måste säga åt Stockholmssossarna att dom får skärpa sig,det här håller inte.
Vad gör Carin Jämtin?


Lennart Holmlund: Jag håller med dig att partiet i Stockholm är en ren katastrof och det är därför jag tycker de har för stort inflytande i pariet
Märkligt Jonny

Du använder andras vilseledande och anonyma bloggposter ordagrant från min blogg och publicerar här som en sanning. Hur var det med källkritiken????


Lennart Holmlund: Det vet du väl hur han gör, ställer upp under olika namn
I detta fall så verkar det stämma Britta. Lennart höll ju med men tog fel på årtalen och ansvarig och Peter gav trevliga källhänvisningar...
Lennart H -
Du påstår att jag "ställer upp under olika namn", vilka då ?

Britta -
Citatet var som sagt ifrån en artikel i aftonbladet. Jag gav källa men den togs bort av bloggägaren här.

jonny: jo jag såg artikeln i Aftonbladet. Undertecknarna var från Den nya välfärden. Vet inte om de är några sanningsvittnen.

De är mer kända för att vinkla sanningen för att passa egna syften.
Britta -
Intressant, du påstår alltså att artikelförfattarna ljuger.

Du bör nog skriva en kommentar till aftonbladet som avslöjar dessa lögner isåfall. Eller är du inte själv ett sanningsvittne utan vinklar kraftigt saker och ting ?
Det har inte satsats en enda skattekrona på SEKAB ?

Vem har då betalat de värdelösa aktier i SEKAB som kommunerna äger genom bolag ?

Dessutom vem har riskerat den övriga miljarden ?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM