TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 
2011-12-03, 16:10  Permalink
Andra bloggar om:  


Tydligen skall EU:s stöd till Norrlands jordbruk tas bort. Enligt vad Lennart H. skriver i sin blogg. Om detta är riktigt, så är detta helt i linje med svenska önskedrömmar om EU:s användning av pengar. T.ex. subventionerades grekisk produktion av tobak samtidigt som alla hälsoprojekt gick ut på att förbjuda en hel del konsumtion av tobak.

Kan inte norrländskt jordbruk klara sig på västerbottenost och annat typiskt norrländskt så skall inte Norrland bli kvar i fattigdom genom att subventionera icke lönsam sysselsättning. (Icke lönsam sysselsättning = hobbyverksamhet)

Varför anser Lennart att odling av tobak i Grekland inte skall subventioneras, att över huvudtaget jordbruk i Europa inte skall subventioneras, med undantag för norrländskt jordbruk. Eller kanske du inte tycker så?
"det finns inte tillräckligt lokalproducerat som folk frågar efter."

men uppenbarligen vill de lokala köparna inte betala de lokala producenterna utan räkningen skall skickas till någon annan. Igen. Samma visa gång på gång. Vill ha , vill ha men annan skall betala.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM